Meghan Markle ve Prens Harry, oğullarının ikinci yaş gününde bağış istedi

Sussex Dükü ve Düşesi, "Oğlumuzun doğum gününü onurlandırmanın daha etkili bir yolunu düşünemiyoruz" ifadelerini kullandı

Harry ve Meghan çifti kısa süre önce ikinci bebeklerini beklediklerini duyurmuştu (AFP)

Meghan Markle ve Prens Harry, oğulları Archie'nin ikinci yaş gününü özel bir kampanyayla kutladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'ın haberine göre 6 Mayıs'ta iki yaşına giren Archie'nin fotoğraflarını paylaşmanın yanı sıra ünlü çift pek çok kişinin destek verebileceği bir aşı kampanyası da başlattı. 

İkinci bebeklerini bekleyen Harry ve Meghan çifti Archewell Foundation sitesinde yaptıkları paylaşımla hem oğullarının doğum gününü onurlandırmak hem de aşı ihtiyacı olan kişilere destek vermek istediklerini belirtti.

Yapılan açıklamada 39 yaşındaki Meghan ve 36 yaşındaki Harry şu ifadeleri kullandı:

Birçoğunuz Archie adına hayır kurumlarına bağışta bulunuyorsunuz ve kalbinizin olanca iyiliğiyle karşılık vererek ya da hizmet yaparak bu anı kutluyorsunuz. En çok ihtiyaç duyanlar için bağış yapıyorsunuz ve bunu hem organik hem de özverili biçimde yapmaya devam ediyorsunuz. İnanılmaz derecede minnettarız.

Dünyanın hâlâ Kovid-19 salgınının üstesinden gelmek için mücadele ettiğini belirten çift, "herkes, her yerde aşıya eşit erişime sahip olana kadar gerçekten iyileşemeyeceğiz" dedi. 

 

a.jpg
(Archewell Foundation)

 

Sussex Dükü ve Düşesi takipçilerini dünyanın dört bir yanındaki savunmasız ailelerin aşıya erişimine destek olmak için bağış yapmaya davet etti. 

Çift ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Oğlumuzun doğum gününü onurlandırmanın daha etkili bir yolunu düşünemiyoruz. Hepimiz hem tanıdığımız hem de tanımadığımız kişilere şefkatle yaklaşırsa derin bir etki yaratabiliriz. Küçük bir katkı bile dalgalanma etkisi yaratabilir.

Öte yandan The Sun'ın haberine göre Harry ve Meghan çifti AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson ve Noravax ilaç şirketlerinin CEOlarına da seslendi. Çift, şirketlerden "küresel arzı artırmak için olağanüstü bir amaç, sorumluluk ve liderlikle hareket etmelerini" istedi. 

Archie'nin balon tuttuğunun görüldüğü fotoğrafı paylaşan çift, takipçilerinin Kovid-19 aşılarının dünya çapında küresel dağıtımına yardımcı olmak için 5 dolarlık bağış yapabileceğini belirtti.

 

Independent Türkçe, People, The Sun

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU