Russell Crowe'un yeni Thor filmindeki karakterinin güçleri neler?

Ünlü oyuncu Marvel Sinematik Evreni'nde Zeus karakterini canlandıracağını açıklamıştı

Crowe kısa süre önce katıldığı podcast programında, "Şimdi bisikletime bineceğim, Disney-Fox stüdyolarına gideceğim, bugün Zeusluğun son günü" ifadelerini kullanmıştı (AFP)

Hollywood yıldızı Russell Crowe, Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmi Thor: Love and Thunder'da Zeus karakterini canlandıracak. 

Her ne kadar Marvel, karakterin filmde nasıl yer alacağına dair detaylı bir açıklama yapmasa da çizgi romanlar bu açıdan pek çok ipucu barındırıyor. 

Screen Rant'in aktardığına göre Zeus, bir Yunan tanrısı olarak Odin ve Galactus'inkilere benzer kozmik güçlere sahip. Olimposluların lideri olan Zeus kendi ırkının geri kalanından çok daha büyük yeteneklere sahip. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şaşırtıcı olmayan biçimde insanüstü güçlere sahip karakter son derece hızlı, çevik ve dayanıklı. 

Çizgi romanlardaki karakterler güç açısından birbirlerine çok fazla benzediğinden ayırt edici özelliklerine bakmak onları daha anlaşılır kılabilir.

Diğer tanrılar gibi Zeus da ölümsüz yani sıradan bir şekilde ölemez. Vücudu hasar gören bir organını veya uzvunu yeniden iyileştirebilir. Zeus'un sağlamlığı onu güçlü patlamalardan, yüksek etkili silahlardan ve muazzam sıcaklıklardan da koruyabilir. 

Bunların ötesinde karakter yaşamsal açıdan kendi kendine yetebilir; bu da suya, besine ya da oksijene ihtiyaç duymadığı anlamına geliyor. 

 

a.jpg
(Screen Rant)

 

Zeus yıldırımları düşmanlarına karşı silah olarak kullanabiliyor. Karakterin bu gücü büyü yapma, şekil değiştirme ve üst düzey dövüş yetenekleriyle tamamlanıyor. 

Christian Bale'in filmin ana kötüsü Gorr the God Butcher'ı canlandıracağı göz önüne alınırsa Zeus muhtemelen Asgardlıların müttefiki olarak ortaya çıkacak ve Thor'la işbirliği yapacak. 

Yönetmen koltuğunda Taika Waititi'nin oturduğu filmde Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale ve Russell Crowe birlikte boy gösterecek.

Thor: Love and Thunder'ın 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU