Marvel hayranları ilan vererek Iron Man'in dönmesi için çağrıda bulundu

Reklam panosuna verilen ilanın Avengers: Endgame'in vizyona girmesinin üstünden iki yıl geçtiğine işaret ettiği görülüyor

Marvel hayranları Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Iron Man'in hayata dönmesi için süper kahraman serisine reklam panosuna ilan vererek çağrıda bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu, Tony Stark'ın ikinci kişiliği Iron Man'i ilk defa 2008'de canlandırmış ve seride 11 yıl boyunca görünmeye devam etmişti.

Tony'ye, 2019'da vizyona giren Avengers: Endgame'de sonsuzluk taşlarını kullanarak ve kendini feda ederek evreni Thanos'tan kurtardığında kahramanca bir son verilmişti.

Bununla birlikte bu hafta Los Angeles'ta görülen bir reklam panosunun fotoğraflarının sosyal medyada dolaşmasıyla bazı hayranlar Iron Man'in geri dönmesi için halihazırda çağrı yapıyor.

İlanda "Sevgili kahramanımız için; lütfen Tony Stark'ı geri getirin" ifadeleri, "#BringBackTonyStarkToLife" hashtagi ve Endgame'in ilk kez vizyona girmesinden iki yıl sonrasına işaret eden 24 Nisan 2021 tarihi yer alıyor.

 

 

İlan panosu için hangi grubun veya kimin ödeme yaptığı şimdilik bilinmiyor.

Tony Stark artık hayatta olmasa da serideki çalışmaları devam ediyor.

Endgame'deki olayların 8 ay sonrasında geçen Örümcek Adam: Evden Uzakta'da (Spider-Man: Far From Home) Peter Parker (Tom Holland), Stark'ın yarattığı yapay zeka EDITH'in bulunduğu bir gözlük alır ve böylece Iron Man'in varisi olarak belirlenir.

Downey Jr. ayrıca Marvel Sinematik Evreni'yle "işinin bittiğini" söylemiş ve gelecek Black Widow filminde rolünü yeniden canlandıracağına dair söylentilere son vermişti.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren:  Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU