Kılıçdaroğlu’ndan Mısra Öz paylaşımı: Onun yerine ben yazayım

"Oğlunu kaybettiğinden beri istisnasız her gün yazdı, konuştu, haykırdı. Şimdi yaşam mücadelesi veriyor"

Fotoğraf: Twitter

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorlu’daki tren kazasında 9 yaşındaki oğlunu ile eşini kaybeden ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla yoğun bakıma kaldırılan Mısra Öz Sel ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

CHP lideri, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:


Kılıçdaroğlu daha sonra Mısra Öz’ün babası Mehmet Öz’ü telefonla aradı. Mısra Öz’ün yoğun bakımda süren tedavi sürecine ilişkin bilgi alan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ne olmuştu?

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinden İstanbul Halkalı’ya gitmek üzere hareket eden, 362 yolcu ve 6 personelin bulunduğu yolcu treni, 8 Temmuz 2018’de Çorlu’nun  Sarılar Mahallesi yakınlarında raydan çıkarak, devrildi. Kazada 7’si çocuk 25 kişi yaşamını yitirdi, 328 kişi de yaralandı. Mısra Öz, kazada eşi Hakan Sel ve oğlu Arda Sel’i kaybetmişti.

Kovid-19'a yakalanmasının ardından İstanbul’da hastaneye kaldırılan Mısra Öz, 12 Nisan’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün solunum sıkıntısı nedeniyle hastaneye yatırıldım. Oksijen desteği olmadan nefes alamıyorum” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU