Eski AK Parti milletvekili Tayyar'dan, patates yardımında "poz veren" kaymakama tepki: Bir hadsiz, bu insani tavrı şovuna malzeme yapıyor

Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, patates yardımı sırasında, ihtiyaç sahibi ailelerle fotoğraf çektirdi

Fotoğraf: Twitter

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde çiftçinin elinde kalan soğan ve patateslerin, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satın alınarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını açıklamıştı.

Bazı il ve ilçelerde, alınan patates ve soğanların ailelere dağıtımına başlanırken, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçe kaymakamının dağıtım esnasında fotoğraf çektirmesi tepki çekti.

Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar sosyal meyda hesabından, Hilvan İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan'ın patates çuvalını ihtiyaç sahibi bir kadını teslim ederken fotoğraf çektirmesini eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

Hükümet, salgının tahribatını azaltmak için ihtiyaç sahiplerine patates, soğan ve çeltikten oluşan 2.2 milyon tonluk gıda yardımı yapıyor. Bir hadsiz çıkıp bu insani tavrı şovuna malzeme yapıyor. Bir çuval patatesle poz vermek, neyin nesi? Yapmamız gereken çok iş var, çook!

Sosyal medyada bazı kullanıcıların da tepki gösterdiği fotoğraflar, kaymakamlığı internet sitesinde ve sosyal medya hesabında da paylaşıldı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU