Yeni Örümcek-Adam filminin set fotoğrafı Avengers'ın hâlâ aktif olduğuna işaret ediyor

Fotoğrafta görülen afiş hayranları bekleyen sürprizlere dair ipucu veriyor

Avengers: Endgame'in ardından meşhur süper kahraman ekibinin geleceğinin nasıl şekilleneceği büyük bir merak konusu (Marvel)

Marvel'ın yeni Örümcek-Adam filminin setinden paylaşılan fotoğraf merakla beklenen yapımın hem Avengers ekibine hem de Kaptan Amerika'ya dair detaylar barındırdığını gösteriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avengers: Endgame'in finali ekibin ruhunu kaybetmesiyle dünyanın en güçlü kahramanlarının geleceğini çevreleyen ciddi sıkıntıları gündeme getirmişti. 

Her şeyden önce Tony Stark'ın ölümü pek çok şeyi geri dönülmez biçimde değiştirecek. Öte yandan ekibin ahlaki pusulası Steve Rogers da Kaptan Amerika kalkanını Sam Wilson'a devretmişti. 

We Got This Covered'ın haberine göre ekibin gelecekte tekrar bir araya geleceği biliniyor, yalnızca Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Evresi'nin bir parçası değiller. Ancak evrende devam eden film ve diziler yetenek havuzunu katlayarak genişletecek ve pek çok yeni yüz tanıtacak. 

Bununla birlikte yeni Örümcek-Adam filmi Spider-Man: No Way Home'un setinden paylaşılan bir fotoğraf, Avengers'ın resmi olarak dağıtılmadığını ve hâlâ teknik olarak aktif olduğunu doğruladı.

 

 

Fotoğrafta yer alan afişteki "en yeni Avenger" yazısı ve Kaptan Amerika kalkanı, Spider-Man: No Way Home'un hayranları epey heyecanlandıracak olaylar barındırdığını gösteriyor. 

Filmde görülecek Kaptan Amerika'yla alakalı gelişmelerin Disney+'ta yayımlanan The Falcon and the Winter Soldier dizisiyle bağlanması muhtemel görünüyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU