Deadpool'un makyaj sanatçısı, hayranları şaşırtan bir Ryan Reynolds fotoğrafı paylaştı

Bill Corso'nun paylaştığı fotoğrafta ünlü oyuncunun tüm vücuduna yara makyajı yapıldığı görülüyor

Ryan Reynolds, Deadpool 3'ün aslen Wolverine'le kesişen bir "seyahat" olarak kurgulandığını söylemişti (20th Century Fox)

Deadpool'un makyaj sanatçısı Bill Corso, Deadpool gününü kutlamak için meşhur karakteri canlandıran Ryan Reynolds'ın tüm vücudunun yara makyajıyla kaplandığının görüldüğü bir fotoğraf paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Corso söz konusu fotoğrafı 1 Nisan Deadpool Günü'nü kutlamak amacıyla Instagram hesabında paylaştı. Reynolds'ın bütün vücudunu kaplayan olağanüstü makyaj hayranları hayrete düşürdü.

Fotoğraf aynı zamanda Reynolds'ın, karakterinin Ajax'la dövüş sahnelerinin çekiminden önce muazzam bir makyaj sürecinden geçmesi gerektiğini kanıtlıyor. 

Screen Rant'in haberine göre Deadpool, Blade Runner 2049, Star Wars: The Force Awakens gibi yapımlarda çalışan Corso, fotoğrafla işinin ehli olduğunu hayranlarına bir kez daha gösterdi. 

 

 

Marvel, süper kahraman evreninin sevilen karakterlerinden Deadpool’un maceralarına odaklanan yeni bir film üstünde halihazırda çalışıyor. Ancak Reynolds’ın yoğun programı nedeniyle prodüksiyon bu yıl başlamayacak. 

Wade Wilson ya da "Merc with a Mouth" isimleriyle de bilinen karakter kanser tedavisi için "Weapon X" ismindeki askeri deney programına dahil olmuştu. Ancak deney başarısızlıkla sonuçlanmış ve tedavi faktörü Wilson'u etkileyeceğine vücudunu istila eden kanser dokusuyla etkileşime geçmişti. Neticede kanser olağandışı bir hızla Wilson'ın bütün vücuduna yayılmıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU