Margot Robbie "Bir Zamanlar... Hollywood'da" filminin 20 saatlik versiyonu olduğunu söyledi

Filmin yeni versiyonu Snyder Cut'a kök söktürebilir

Snyder Cut'ın uzun olduğunu düşünüyorsanız, bunu tekrar gözden geçirin: Görünüşe göre Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time in... Hollywood) filminin bir yerlerde gizlenen 20 saatlik bir versiyonu var.

Margot Robbie söz konusu bilgiyi Variety'ye verdiği yeni röportajda açıkladı. Aslında Robbie'ye David Ayer'in yönettiği ve kendisinin Harley Quinn'i canlandırdığı 2016 yapımı Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in (Suicide Squad) daha uzun bir versiyonu olup olmadığı sorulmuştu.

Oyuncu, Tarantino'nun filminden bahsetmeden önce cevaben, "Kişisel nedenlerden ötürü, yaptığım her filmin beş saatlik versiyonlarını izlemek isterim" diyerek şaka yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robbie, "Bir Zamanlar... Hollywood'da filminin 20 saatlik bir versiyonu var... görme fırsatınızın olmadığı ve elbette milyonlarca sebepten son versiyona giremeyen çektiğimiz o kadar çok muhteşem şey var ki" diye ekledi.

Suicide Squad: Gerçek Kötüler başlığına döndüğündeyse Robbie, bildiği kadarıyla halihazırda daha uzun bir versiyonun hazırlık aşamasında olmadığını söyledi.

Zack Snyder's Justice League olarak da bilinen Adalet Birliği'nin Snyder versiyonu geçen ay ABD'de HBO Max ve Birleşik Krallık'ta Sky Cinema ve NOW'da yayımlanmıştı. Snyder Cut, 2017 yapımı süper kahraman filmi Justice League: Adalet Birliği'nin (Justice League) 242 dakika (dört saatten biraz fazla) süren ve yönetmenin yeniden kurguladığı versiyonu.

Bir Zamanlar... Hollywood'da 2019'da vizyona girmişti ve Robbie, Sharon Tate'i oynamıştı. Film aralarında En İyi Film, Tarantino için En İyi Yönetmen, Leonardo DiCaprio için En İyi Erkek Oyuncu ve Brad Pitt için En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (kazandı) ödüllerinin de olduğu 10 farklı Oscar'a aday gösterilmişti.

Film 161 dakika sürüyor (iki buçuk saatten biraz fazla).

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU