Mansur Yavaş "6 Milyon Tek Yürek" kampanyasını Ramazan öncesinde yine başlattı

Kampanyaya katılarak destek vermek isteyenler "Su Ver", "El Ver", "Bilet Ver", "İftar Ver" ve "Afiyet Ver" uygulamalarıyla yardımda bulunabilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçen yıl da düzenlediği "6 Milyon Tek Yürek" kampanyası bu yıl Ramazan ayı öncesinde yeniden başladı. 

Dayanışma çağrısını bir kez daha yineleyen Yavaş, "Cumhuriyetin başkentini, iyiliğin başkenti yaptınız. Ekonomik sıkıntıların ve salgının dalgaları varsa iyiliğin de ikinci dalgası var ve biz şimdi onu başlatıyoruz" diye konuştu. 

Yardım yapmak isteyenler, "ankaratekyurek.com" adresi üzerinden "Su Ver", "El Ver", "Bilet Ver", "İftar Ver" ve "Afiyet Ver" uygulamalarıyla ihtiyaç sahiplerine destek olabilecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kampanyayı sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımla duyurdu.

Yavaş paylaşımında şunları kaydetti:

Sevgili ailem, geçen yıl Ramazan ayında eşsiz bir başarı hikayesinin sahibi oldunuz. Salgın dolayısıyla dara düşen kardeşlerimize, komşularımıza, hemşehrilerimize yetiştiniz. Hiç kimseye 'Benim kimsem yok mu?' sorusunu sordurmadınız. Cumhuriyetin başkentini, iyiliğin de başkenti yaptınız. '6 milyon tek yürek olduk. Sadece ekmeğimizi değil bir şehrin ümitlerini paylaştık. Ekonomik sıkıntıların ve salgının dalgaları varsa iyiliğin de ikinci dalgası var ve biz şimdi onu başlatıyoruz. Gelin ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarına yine bereket olalım. Gelin suyumuzu, otobüs biletlerimizi, yine paylaşalım. Gelin iyiliği bulaştırmak için iyilik kervanına yine omuz verelim. Biz bu Ramazan ayında yan yana oturamasak da dayanışmanın gücüyle yeniden aynı sofrada buluşacağız.

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU