Seth Rogen: Nicolas Cage yarattığı karakteri James Franco'nun çaldığını düşünüyor

Seth Rogen verdiği yeni röportajda Cage ve Franco'ya dair tuhaf bir detaydan bahsetti

Franco'nun Alien karakterini canlandırdığı Bahar Tatili filminde Selena Gomez de rol almıştı (Annapurna Pictures)

Kanadalı yönetmen, oyuncu ve komedyen Seth Rogen, verdiği son röportajda Hollywood yıldızları Nicolas Cage ve James Franco’ya dair açıklama yaptı.

IndieWire’ın haberine göre Cage, Franco’nun 2012'de vizyona giren Bahar Tatili (Spring Breakers) filminde canlandırdığı karakterin 2011 yapımı Yeşil Yaban Arısı (The Green Hornet) filmi için yaptığı karakter önerisinin taklidi olduğunu düşünüyormuş. Rogen'ın anlattığı hikayeye göre her ne kadar Cage istediği rolü alamasa da Franco'nun onun önerisini taklit edip etmediğini merak etmiş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rogen’ın aktardığına göre Cage bahsi geçen filmde kötü karakteri "beyaz Bahamalı" olarak canlandırmak istiyordu. Oyuncu film ekibiyle Benjamin Chudnofsky karakterini canlandırmak için görüşmüştü ancak Cage’in karaktere dair kendi planları vardı. 

IGN'nin bildirdiğine göre Cage karakterinin Karayip aksanıyla konuşan, kel, kafasında dövme olan ve büyük protez dudaklı biri olmasını istiyordu. Yeşil Yaban Arısı filminin senaristlerinden biri olan Rogen, Cage’in rolü alamadığını ancak ona Franco’ya fikirlerini anlatıp anlatmadığını sorduğunu söyledi.

Hikaye doğru da olsa yanlış da olsa Franco’nun Alien isimli karakteriyle Cage’in önerisi arasında benzerlikler söz konusu. 

Seth Rogen kısa süre önce verdiği röportajda Emma Watson'ın This Is The End filminin setinden çekip gitmesine yönelik de açıklamalarda bulunmuştu.

Michel Gondry’nin yönetmenliğini yaptığı Yeşil Yaban Arısı filminde kötü karakteri Christoph Waltz canlandırmıştı. 

 

Independent Türkçe, IndieWire, IGN

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU