AK Partili yöneticiden “Aydın'da uyuşturucu skandalı” haberi hakkında açıklama: İstifası alındı, partimizle ilişiği kesildi

AK Parti Söke ilçe teşkilatında önceki dönem Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı göreviini yürüten Y.Ç.'nin hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldığı ortaya çıktı

Fotoğraf: AA

AK Parti Genel Merkezi'nde görevli Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu kullandığı sırada çekildiği iddia edilen görüntülerin ardından Aydın'ın Söke ilçesinden de benzer bir haber geldi.

AK Parti'nin Söke ilçe teşkilatında önceki dönem Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Y.Ç.’nin hakkında da uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldığı ortaya çıktı.

gazeteaydin.com’da yer alan habere göre Y.Ç.’nin parti binasındaki odasında ve evinde uyuşturucu kullanılmak üzere hazırlanmış düzenek bulunduğu ve Y.Ç.’nin aile bireylerinin de evdeki düzeneği doğruladığı, hatta emniyete şikâyette bulunduğu belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir de olayın gündeme gelmesinin hemen ardından gece saatlerinde sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Demir,  yaşananları doğrulayarak şu ifadeleri kullandı:

Gerçek gazetesinin 27.03.2021 tarihli haberi üzerine Başkanlığımızca kamuoyunu aydınlatma gereği duyulmuştur. Söz konusu haberde geçen şahsın işlemiş olduğu suç tarafımızca öğrenildiği gibi istifası alınarak partimizle ilişiği kesilmiştir ve ismi geçen şahsın Doğu Bölgesi Koordinatörü olduğu haberi gerçeğe aykırıdır. Partimizin edindiği düstur üzerine; Türk aile yapısıyla, milli ve manevi değerlerimizle uyuşmayan davranışlar bizleri derinden yaralamıştır. Ayrıca, bir kişinin fiilinden dolayı Sayın Vekilimizin ve Teşkilatımızın zan altında bırakılmasını kabul etmek mümkün değildir. Partimizi yaralamak ve yıpratmak isteyenler bilmelidir ki partimizin manevi ve ahlaki değerlerimizle örtüşmeyen hiçbir eyleme müsamahası yoktur.

 

 

 

 

 

Gazete Aydın, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU