Meghan Markle'ın kristal kolyesinin gizli anlamı ne?

Prens Harry ve Meghan Markle, Britanya basınının kendilerine yönelik saldırgan haberlerine karşı Kraliyet ailesinden yeterli desteği almadıklarını söylemişti

Sussex Dükü ve Düşesi'nin Hillary Clinton'ın eski çalışanıyla işbirliği yaptığına yönelik söylentiler Markle'ın ABD başkanlığına oynadığı iddialarını tetiklemişti (AFP)

James Corden'in "The Late Late Show" isimli programının Prens Harry'nin katıldığı bölümüne FaceTime üzerinden dahil olan Meghan Markle'ın kristal kolyesi izleyenlerin dikkatini çekmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Markle'ın lapis lazuli taşından yapılma ışıltılı kolyesinin önemli bir anlamı var. Kolye, Markle'ın arkadaşı Taryn Toomey'nin markası The Class'ın The Airelume koleksiyonunda yer alıyor. 

Page Six'in haberine göre marka, söz konusu ürünü şu şekilde tanımlıyor:

Lapis lazuli kişinin kendisini ifade etmesine ve iç gerçeğinin açığa çıkmasına yardımcı olur. Bu taş yaygın biçimde samimiyetin ve bilgeliğin simgesi olarak kabul ediliyor ve özellikle özgüvenini artırmaya ve iç sesiyle daha güçlü bir bağa ihtiyaç duyan herkes için yararlı.

Kısa süre önce ABD'li ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e yaptıkları açıklamalarla gündeme gelen Meghan Markle ve Prens Harry, Kraliyet ailesi içindeki çatlakların gün yüzüne çıkmasına neden olmuştu. Özellikle, Markle'ın Kraliyet'e yönelttiği ırkçılık iddiaları büyük tartışma yaratmıştı.

 

a.jpg
Markle programa FaceTime üzerinden katılmıştı (YouTube)

 

Markle'ın, aile içinde oğlu Archie'nin ten rengine dair endişe duyan isimlerin olduğunu söylemesinin ardından ABD'nin eski first lady'si Michelle Obama tartışmaya dahil olmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Yaşadıkları zor şeyleri düşündüğümde ailenin önemi aklıma geliyor ve bağışlanma için dua ediyorum. Zamanla bir noktada netlik, sevgi ve kararlılık olacağını umuyorum. Çünkü aileden daha önemli bir şey yok.

Daha önce de söylediğim gibi, ırk bu dünyada beyaz olmayan insanlar için yeni bir mesele değil ve bu yüzden (Markle'ın) duygularını işitmek ve bunların açıkça ifade edilmesi sürpriz değildi.

Çift zor bir dönemden geçtiklerini ve bu süreçte birbirlerine destek oldularını belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU