Zack Snyder çekemediği Adalet Birliği filmlerinde Batman için planladığı büyük şaşırtmacaları açıkladı

*UYARI - Zack Snyder's Justice League spoilerları içerir*

Zack Snyder, iptal edilen Justice League: Adalet Birliği (Justice League) devam filmlerine dair planlarının ayrıntılarını açıkladı.

Yönetmen başlangıçta Warner Bros için 2017 yapımı Adalet Birliği filmini hazırlayacaktı ancak yapım esnasında filmden ayrıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayranların uzun süren kampanyasının ardından HBO Max, Synder'ı yeni görüntüler kullanarak 4 saatlik bir "Snyder Versiyonu"nu yeniden düzenlemesi için görevlendirmişti. Zack Snyder's Justice League adını alan neticeyse bu hafta yayımlandı.

Filmin yayımlanmasının ardından Vanity Fair'e verdiği röportajda Snyder, planlanan Adalet Birliği devam filmlerine ve hiçbir zaman onaylanmayan olası 5 filmlik "üçlemeyi" tamamlamaya dair tasarılarını açıkladı.

Serinin ilk iki filmi Man of Steel ve Batman v Superman: Adaletin Şafağı'yken (Batman v Superman: Dawn of Justice), Zack Snyder’s Justice League de 5 filmin üçüncüsü olacaktı.

Son iki filmin asla çekilmeyeceği varsayılsa da Snyder, "Burada (yeniden düzenlenmiş) bir Adalet Birliği'nden söz edeceğimi düşünmezdim, bu yüzden asla asla demeyin" dedi.

Bunu akılda tutarak, filmlerin üretilmesi durumunda muhtemel spoilerlar şu şekilde olabilir...

Röportajda Snyder, Bruce Wayne'in, nam-ı diğer Batman'in (Ben Affleck) gelecek filmlerden birinde öldürüleceğini açıkladı.

Snyder, "DC Comics sanatçısı Jim Lee, benim için Batman'in ölümünden tutun da sonrasındaki yeni Batman'e kadar tüm panteonun bazı çizimlerini yapmıştı" dedi ve ekledi:

Tabii bu bir spoiler.

Ayrıca Synder, Bruce Wayne'in ölümünden sonra Lois Lane ve Superman'in oğlunun Batman'in pelerinini devralmasını planladığını da söyledi.

 

2.jpg

Jason Mamoa ve Ben Affleck, Zack Snyder’s Justice League'de Aquaman ve Batman rollerinde (Warner Bros)

 

Yönetmen, "Lois ve Superman'in oğlu devralacaktı" diye konuştu.

Onun hiçbir gücü yok ve sonunda yeni Batman olacaktı.

Zack Snyder’s Justice League'in sonunda Lois Lane'in hamile olduğu ayrıca gösteriliyor. Synder bunun Warner Bros yöneticilerinin 2017'de reddettiği bir şaşırtmaca olduğunu söyledi.

Yönetmen, "Hep bunu yapmayı umdum ama aslen yapmama izin vermediler. Fakat bunu içine sıkıştırmayı başardım" dedi.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU