Emilia Clarke ve Kit Harington Game of Thrones’un final sahnesini öğrenince ağlamış

*Uyarı: Game of Thrones 8. sezon 6. bölüme ilişkin “spoiler” içerir

Fotoğraf: HBO

Canlandırdıkları karakterlerin Game of Thrones'un finalindeki kaderini öğrenen Emilia Clarke ve Kit Harington gözyaşlarına hakim olamadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda Daenerys Targaryen’in olay örgüsünü savunan Clarke, dizideki oyuncuların finale nasıl tepki verdiğinden de bahsetti.

Daenerys’in duygu dolu final sahnesinde, Jon Snow Kralın Toprakları’ndaki savaşta binlerce masumu öldürmesine şahit olduğu Dany'yi bıçaklayarak hayatına son verdi.

Son sezon senaryosunun Ekim 2017'de eline geçtiğini belirten Clarke şöyle devam etti:

“Ağladım. Ardından anahtarlarımı ve telefonumu alıp yürüyüşe çıktım. Ayağım su toplayana kadar 5 saat boyunca yürüdüm. Kendime sürekli ‘Bunu nasıl yapacağım?’ diye sordum.”

Kit Harington, olayların gelişimini ilk kez öğrenirken rol arkadaşlarının yanında olmak istediği için Belfast’taki son sezon toplantısına senaryoyu okumadan gelmişti. Clarke ise onun yanında oturuyordu.

Daenerys ve Jon Snow arasındaki final sahnesine geldiklerinde Clarke, Harington’ın tepkisini görebilmek için onun karşısına oturdu.

Harington, “Dizinin sonunu fark ettiğimde Emilia’ya baktım. ‘Hayır, hayır…’ dedim” diye konuştu.

Clarke ise şunları söyledi:

“Ağlıyordu. Senaryoyu o ana kadar okumamış olması mükemmeldi.”

Oyuncu kadrosu dizinin bu şekilde sonlandırılmasını desteklese de, sosyal medyadaki tepkiler final bölümünün hayranları tatmin etmediğini gösteriyor.

Hayranların birçoğu sevilen önemli karakterlere dair olay örgüsünü ve acele bir şekilde finale doğru ilerleyen diziyi eleştirmişti. Bir milyondan fazla kişi dizinin 8. sezonunun yeniden çekilmesi için yapılan imza kampanyasına katılmıştı.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/game-of-thrones

Independent Türkçe için çeviren: Nezir Sümerkan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU