Martin Freeman muhtemel Sherlock filmine dair konuştu

Dr. Watson'ı canlandıran Freeman, meşhur dizinin bir filmle dönmesinin mümkün olduğunu söyledi

Sherlock'un "The Final Problem" isimli son bölümü 15 Ocak 2017'de yayımlanmıştı (BBC One)

BBC One'da yayımlanan Sherlock dizisinde Dr. Watson karakterini canlandıran Martin Freeman dizinin yeni bir sezonla ya da bir filmle geri dönüp dönmeyeceğine dair konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Freeman yeni röportajında dizinin bir filmle dönme ihtimaliyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Evet, bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Bu daha muhtemel olabilir, evet. Sanırım hepimiz onu orada bıraktık, yani nihai bir bitiş değildi. Sadece büyük bir üç nokta koyduk ya da uzun bir ara verdik. Belki de, 'Ah bu nihai bir sondu' demek istemediğimiz içindir. Emin değilim.

Dürüst olmak gerekirse hiçbir şeyin miadının ötesine geçmemesine inanıyorum. Postunuzu bir yere uzun süre sermeyin. Bu yüzden zamanı geldiğinde postumuzu daha uzun süre serip sermeyeceğimizi ve insanların başka bir şeye geçip geçmeyeceğini görmemiz gerektiğini sanıyorum. Dolayısıyla bilmiyorum.

Bunu yapmaktan gerçekten keyif aldım. Diziyle gerçekten gurur duyuyorum. Canlandırdığım en iyi senaryolardan biriydi. Üstünden epey zaman geçti. Son bölümden bu yana 4 yıl geçti. Bu yüzden belki de en muhtemel olan tek seferlik bir yapımdır.

Dizide Sherlock Holmes karakterini canlandıran Benedict Cumberbatch de kısa süre önce dizinin farklı bir hikayeyle dönebileceğini söylemişti. Ünlü oyuncu diziye dair soruya şu ifadelerle cevap vermişti:

Bu sorunun sorulacağı en kötü kişi benim çünkü kesinlikle asla, asla demem. Ama bilmiyorum. Sorunun yöneltileceği en kötü kişi olmamın bir nedeni de programımın şu an fazlasıyla dolu olması, tıpkı Martin'in (Freeman, Dr. Watson'ı canlandıran) ve diğer kilit oyuncuların olduğu gibi. Bu yüzden kim bilir? Eğer senaryo hazırsa belki bir gün olur. Ve 'senaryo' dedim, belki bir dizi yerine film olur. Kim bilir? Fakat yine de şu an gerçekleşmeyecek.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU