İsmail Saymaz: Kabaktepe, Kaftancıoğlu'nu aramadı

AK Parti ve CHP'nin İstanbul yöneticileri, kahve içmek için sözleşmişti

Kolaj: Independent Türkçe

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na “kahve daveti” için geri dönüş yapmadığını yazdı.

Saymaz, bugünkü köşe yazısında iki isim arasındaki kahve diyaloğu için şunları yazdı:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yeni AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den davet beklediğini söylemişti. Kabaktepe, “Hemşehrimi ağırlamak, güzel bir kahve içmek istiyorum” demişti.

Kaftancıoğlu'nun özel kalemi 10 Mart'ta Kabaktepe'nin kalemini arayarak “Başkanımız bu hafta kahveye gelmek ister” dedi ve randevu istedi.

Dokuz gündür Kaftancıoğlu'nu kimse aramadı.

Kaftancıoğlu, geçen haftalarda “İl başkanlığı yaptığım 3 yıl boyunca arzu etmeme rağmen AKP il başkanlarıyla bir araya gelip İstanbul’u konuşamadık ne yazık ki. Rakip bir siyasi partinin giden ve gelecek olan il başkanlarına dair söz söyleme hakkını kendimde görmem ancak bu vesileyle bugüne kadar yapamadığımız bir araya gelebilme temennisini buradan iletmiş olayım" demişti. Bunun üzerine Kabaktepe "İki hemşehri olarak her zaman görüşebiliriz. Buyursun gelsin memnun olurum. Konuşmamız İstanbul'a güç katar. Hemşehrimi ağırlamak, güzel bir kahve içmek istiyorum” demişti.

 

Sözcü, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU