BTS hayranları K-pop yıldızlarının Grammy Ödülleri'nde "suistimal edildiğini" düşünüyor

Bir hayran "BTS'in Grammy'lere ihtiyacı yok, Grammy'lerin BTS'e ihtiyacı var" diye yazdı

BTS, 2021 Grammy Ödülleri'nde Dynamite adlı şarkılarını söylerken (CBS)

BTS hayranları, K-pop yıldızlarının En İyi Pop Düet/Grup Performansı ödülünü "Rain On Me" düetiyle Lady Gaga ve Ariana Grande'ye kaybetmesinin ardından sosyal medyaya akın ederek Grammy'leri eleştirdi.

Pazar gecesi (14 Mart) itibarıyla #scammys Twitter'da trend oldu.

Bir hayran "#scammys'deki (İngilizce'de hile anlamına gelen "scam" ve Grammy kelimeleri bir araya getirilerek üretilmiş bir ifade -ed.n.) yaşlı adamlar izlenmek için bts ve harry styles'ı kullanmak üzere anlaşıp sonra onlara hak ettikleri ödülleri vermiyorlar" diye yazdı.


Bir başkası "BTS'in Grammy'lere ihtiyacı yok ama Grammy'lerin BTS'e ihtiyacı var #scammys" ifadelerini kullandı.
 


Başka bir izleyici "Bunun olacağını bilmeliydim #scammys2021 #scammys sırf BTS'in Grammy Ödülleri'nce dolandırıldığını görmek için çok heyecanlanmışım ama Lady Gaga ve Ariana Grande'yi en iyi pop ikilisi/grubu için tebrik ediyorum!" diye yazdı.
 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

E!'nin kırmızı halıda Giuliana Rancic'le yaptığı röportajda BTS (şarkıcıları RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V ve Jungkook) genellikle BTS ARMY olarak anılan hayranlarına seslendi:

Şu anda ARMY'yi gerçekten görmek istiyoruz ve eminim ARMY de bizle aynı hisleri paylaşıyor. Bu yüzden daha da iyi bir müzikle, iyi performanslarla ve hatta daha da iyi müzikle geri döneceğiz. Yani önümüzdeki yıl için de çok çalışacağız ve dört gözle bekleyebileceğiniz harika müzik ve performanslarla geri döneceğiz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU