Saray çalışanlarının Meghan Markle'la evlenmeden önce Prens Harry'e "rehine" dediği ortaya çıktı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey'e verdiği röportajın ardından Kraliyet ailesi ve saray içindeki pek çok tartışma günyüzüne çıktı

CBS'in, Oprah Winfrey'in Meghan Markle ve Prens Harry'le yaptığı röportaj için 7 milyon dolar harcadığı öne sürülmüştü (AFP)

Meghan Markle'la 2018'de evliliklerinin arifesinde saray çalışanlarının Prens Harry'e "rehine" lakabını taktığı ortaya çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre açığa çıkan bu bilgi Markle'ın bir dizi saray çalışanına zorbalık yaptığı ve onları ağlattığı yönündeki iddialar gündemdeyken geldi. Geçen yıl Los Angeles'a taşındıktan sonra Kraliyet görevlerinden çekilen çift, pazar CBS'te yayımlanacak röportajda Oprah Winfrey'in sorularını yanıtlayacak.

İddiaya göre söz konusu "rehine" lakabı, Markle'ın düğünde giymeyi planladığı tacın saç randevusu için ödünç verilemeyeceğini öğrendiğinde öfkelenmesinin ardından ortaya çıktı. 

Beklenmeyen aksilik Kraliçe'nin en yakın yardımcısı Angela Kelly'le Prens Harry arasında tartışma çıkmasına neden oldu. 

The Telegraph'a konuşan bir kaynak, "Angela, Harry'ye bunun paha biçilemez olduğunu ve kısa süreliğine verilemeyeceğini söyledi" ifadelerini kullandı. 

Öfkeliydi ve ‘Meghan ne isterse alır' diye bağırdı. Bunun iyiye gitmediğini söylemek yeterli olur.

Saray mücevherlerinden ilk tercihini almasına rağmen Markle'ın yine de mutsuz olduğu öne sürüldü. Kaynak Meghan Markle'a dair şu ifadeleri kullandı:

Sürekli yoksun bırakıldığını söylemek için nedenler arıyordu. Ayrıca en başından beri drama istiyordu.

Öte yandan People'ın haberine göre Prens Harry'nin annesi Prenses Diana'nın çalışanı Patrick Jephson, çiftin şu an yaşadıklarıyla Prenses Diana'nın yaşadıkları arasında paralellik olduğunu söyledi. 

Jephson şu ifadeleri kullandı:

30 yıl önce benzer bir durumdaydık, Kraliyet ailesinde çatlaklar açılıyordu ve bu giderek hızlanmaya başlamıştı. O zaman olaylara dahil olan pek çok mutsuz insan vardı, şu anda da öyle olduğundan epey eminim.

 

Independent Türkçe, The Telegraph, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU