AK Parti’den New York’taki ilanlara tepki

“Bu ihanet şebekesi, New York'ta ‘stop Erdoğan’ başlıklı yalan dolu ilanlarla Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi”

Fotoğraf: AA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, FETÖ mensubu kişilerin ABD’nin New York eyaletinde bulunan Manhattan’da sokakta yayınlanan “Stop Erdoğan” ilanına tepki gösterdi.

Çelik, “Silenced Turkey” isimli oluşumun imzasıyla Manhattan’da işlek bir sokakta yayımlanan ilanları FETÖ’nün hazırladığını belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Twitter hesabından açıklamada bulunan Çelik, şunları kaydetti:

FETÖ Terör Örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir. FETÖ, Türkiye’ye düşmandır, bu nedenle Cumhurbaşkanımıza düşmandır. Bu ihanet şebekesi, New York'ta “stop Erdoğan” başlıklı yalan dolu ilanlarla Sn Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi.

EvntJpyXUAIK0P3.jpg
Fotoğraf: Twitter


“Bu ihanet şebekesi Türkiye’yi durduramaz, Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz” ifadesini kullanan Çelik, şu ifadeleri kullandı:

FETÖ ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördüğü için dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyor. FETÖ terör örgütü Türkiye düşmanı tüm ihanet projelerinin gönüllü kölesidir. Fetö yöneticileri tıpkı PKK gibi insanlık düşmanı ve Türkiye düşmandır. Bunların Cumhurbaşkanımıza saldırıları milletimize düşman oldukları içindir. Cumhurbaşkanımızın arkasında milletimizin iradesi ve desteği var. Fetö’nün arkasında ise Türkiye düşmanı şebekeler var. Fetö ile mücadele milli bir seferberliktir. Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ile bu terör ve ihanet şebekesi ile mücadele sonuna kadar sürecektir.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU