Karamollaoğlu: Meclisin dışında bile bir araya gelemeyenler, davetimize icabet ederek bir araya geldi

Saadet Partisi lideri, Milli Görüş’ün tek temsilcisinin kendileri olduğunu kaydetti

Fotoğraf: Saadet Partisi Basın Birimi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan için düzenlenen anma törenine ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Karamollaoğlu, “Bir kez daha anlaşıldı ki bu kadar farklı görüşleri bir araya getirebilen Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi bu milletin harcıdır. Meclisin dışında bile bir araya gelemeyenler bu davetimize icabet ederek bir araya geldiler” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Zoom üzerinden 3 bine yakın katılımla gerçekleştirildi.

Divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve Genel İdare Kurulu üyeleri katıldı.

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu “Bugün Erbakan hükümetine karşı yapılan 28 Şubat darbesinin yıldönümü.  O dönem büyük bir darbeyle baş başa kaldık. Askerler öncülük yaptı ama asıl işi sivillere bıraktı. Milli Görüş’e düşmanlık yapan bu sivillerin birçoğu bugün en az bizim kadar sıkıntıya düştü. Sendikalar, medya, para baronları ve hatta anayasa mahkemesinin üyeleri bile bu darbenin tarafı oldular. İnşallah ülke olarak bir daha böyle bir süreç yaşamayız” dedi.

WhatsApp Image 2021-02-28 at 15.52.06.jpeg
Erbakan anmasına birçok siyasi lider katıldı. Fotoğraf: Saadet Partisi


“Farklı görüşleri bir araya getirdik”

Karamollaoğlu şöyle devam etti:

28 Şubat sürecindeki zorbalıklara karşı büyük bir sağduyu örneği sergileyerek ‘Refah Partimizin kapatılması tarihin akışı içerisinde bir noktan ibarettir diyen’ Erbakan Hocamızı vefatının 10. sene-i devriyesinde anmak için bir program düzenledik. Bugün Meclis içinde ve dışında bulunan siyasi partilerin tamamı dünkü davetimize icap ederek Erbakan Hocamızı bizimle birlikte andılar. Bir kez daha anlaşıldı ki bu kadar farklı görüşleri bir araya getirebilen Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi bu milletin harcıdır. Meclisin dışında bile bir araya gelemeyenler bu davetimize icabet ederek bir araya geldiler. Bu seneki anma programımızda ‘Yeniden Büyük Türkiye’ temasını kullanarak Hocamızın idealini işlemeye uygun gördük. Eskisi kadar güçlü itibarlı ve sözüne itimat edilen ülke Türkiye’yi kurmak için mücadele ediyoruz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU