Görevimiz Tehlike 7'nin olaylı setinden yeni fotoğraf

Tom Cruise ve set ekibi arasındaki tartışmalar sosyal medyada tartışma yaratmıştı

Filmde başrolleri paylaşan Tom Cruise ve Hayley Atwell'in birlikte olduğu iddia edilmişti (AFP)

Aksiyon türünün en meşhur serilerinden biri olan Görevimiz Tehlike'nin 7. filmi için bir süredir dünyanın pek çok farklı yerinde çekimler sürüyor ve merakla beklenen filmin yönetmeni Christopher McQuarrie yapımın kamera arkası görüntülerinden birini Instagram hesabından paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Empire'ın haberine göre sosyal medyada daha önce çekimler sırasında setlerin yakınlarında olan kişiler tarafından çekilen görüntüler filmin zorlu aksiyon sahnelerine dair ipuçları vermişti. McQuarrie'nin paylaştığı hayli çekici fotoğraftaysa karaltı biçimindeki Tom Cruise'un dar bir koridorda koştuğu görülüyor. 

Görevimiz Tehlike 7, koronavirüs pandemisi nedeniyle uyulması gereken zorlu kurallara dair sette çıkan tartışmalarla yakın zamanda gündeme gelmişti. Filmin yıldızı Tom Cruise'un set ekibinden kurallara uymayan kişiler yüzünden feci biçimde sinirlendiğinin duyulduğu ses kaydı sosyal medyada tartışmaları alevlendirmişti.

Cruise'un haklı olduğunu düşünenler ve şov yaptığını öne sürenler iki kutba ayrılmıştı. 

 

 

Cruise'un yanı sıra Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Angela Bassett, Ving Rhames, Hayley Atwell gibi oyuncuların da yer alacağı filme dair yapılan yeni paylaşım bu kez hayranları olumlu yönde etkiledi. Zira hayranlar set ekibi içinde çıkan tartışmaların projenin geleceğine yönelik soru işaretleri doğurabileceğinden endişe ediyordu.

 

Independent Türkçe, Empire

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU