Görevimiz Tehlike 7: "Tom Cruise filmi tamamlamak için eski askeri üste stüdyo kurdu"

Tom Cruise kısa süre önce Kovid-19 önlemlerine uyulmadığı gerekçesiyle sette yaşadığı öfke patlamasıyla gündeme gelmişti

Cruise daha önce motosikletle uçurumdan atladığı ve hareket halindeki trenin üstündeki görüntüleriyle gündeme gelmişti (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise'un Görevimiz Tehlike 7'nin çekimlerini tamamlamak için Kovid-19 önlemleri açısından güvenli bir stüdyo kurduğu öne sürüldü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Sun'ın haberine göre ünlü aktörün eski bir askeri üssü çekimlere uygun hale getirebilmek için milyonlarca dolar harcadığı iddia edildi. Görevimiz Tehlike 7'nin yapım sürecine dair bilgi aktaran kaynak Cruise'un filmi tamamlamak için elinden geleni yaptığını belirtti. 

Filmin prodüksiyon sürecinin eski bir tank tasarım üssüne taşınağı aktarıldı. 

Kısa süre önce Cruise'un Kovid-19 önlemlerine uyulmadığı gerekçesiyle sette yaşadığı öfke patlamaları medyaya yansımış ve film ekibinden 5 kişinin istifa ettiği belirtilmişti. 

Cruise'un öfkelendiğinin duyulduğu, sızan ses kaydının ardından sette daha gergin bir ortam oluştuğu da Görevimiz Tehlike 7'nin çekimlerine dair ortaya çıkan iddialardan biriydi. 

Bir diğer Hollywood yıldızı George Clooney, Cruise'un öfkelenmesine hak verdiğini ancak bunun kendi tarzı olmadığını belirtmişti. Öte yandan eski Scientology tarikatı üyesi Leah Remini, Cruise'un ses kaydını özellikle, kendi reklamını yapmak için sızdırdığını öne sürmüştü. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU