Harry Potter yıldızı Daniel Radcliffe: Bazı oyunculuk performanslarımdan yoğun utanç duyuyorum

"Harry'le olan ilişkimi, filmlerle olan ilişkimden ayırmak zor"

Film serisi 2011’de Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2’yle (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two) son bulmuştu (Warner Bros)

JK Rowling'in kitaplarından uyarlanan ve sekiz filmden oluşan Harry Potter film serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, büyücülük dünyasındaki bazı oyunculuk performanlarından çok utandığını açıkladı.

Hollywood yıldızı, ikonik gözlüğü ve alnındaki yarasıyla Potter karakterine hayat vermeye 12 yaşında Harry Potter ve Felsefe Taşı'yla (Harry Potter and the Sorcere's Stone) başlamıştı. İmzaladığı ilk sözleşme iki filmden ibaretti. Ancak filmin başarısı ve Radcliffe'in karakterle özdeşleşmesi devam filmlerini de beraberinde getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in aktardığına göre, dünyayı kasıp kavuran fantastik film serisinin hayranları oyuncunun performansını genellikle beğense de oyuncunun kendisi aynı fikirde değil.

Sinema dergisi Empire'a konuşan Radcliffe "Bazı oyunculuk performanslarımdan yoğun utanç duyuyorum" dedi.

Ancak buna rağmen Radcliffe tecrübelerinden memnun. Zira "Harry'le olan ilişkimi, filmlerle olan ilişkimden ayırmak zor" diyen ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Yaşadıklarıma son derece şükrediyorum. Bana hayatımın geri kalanında ne yapmak istediğimi gösterdi. Neyi sevdiğinizi erkenden öğrenirseniz gerçekten çok şanslısınız demektir.

Radcliffe, gençliğine dair çok farklı duygular hissettiğini ve bunlardan yalnızca birini belirlemenin neredeyse imkansız olduğunu ekledi.

Hary Potter serisinde Neville Longbottom'a hayat veren Matthew Lewis de daha önce karakteri hakkında konuşmuştu. Lewis, filmleri yeniden izlemenin epey zor olduğunu çünkü karakterde kendisinden çok fazla şey gördüğünü belirtmişti. Ayrıca, Ron Weasley'yi canlandıran Rupert Grint de ilk üç filmden sonraki yapımları izlemediğini itiraf etmişti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU