Harry Potter serisinin Neville'i, filmleri yeniden izlemeyi katlanılmaz buluyor

Matthew Lewis bugünden bakınca Neville Longbottom'da kendisinden çok şey bulduğunu söylüyor

Harry Potter serisinin Lucius Malfoy'u Jason Isaacs yaptığı açıklamada, maske takmayanların hapse atılması gerektiğini düşündüğünü açıklamıştı (Warner Bros)

Harry Potter kitapları ve filmleri yayımlandıkları dönemden itibaren tüm dünyada pek çok çocuğun büyürken parçası olabileceği bir evren yaratmış, filmlerde rol alan oyuncuların da hayatlarında önemli bir dönüm noktası olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Örneğin Neville Longbottom karakterini canlandıran Matthew Lewis, Büyücüler Dünyası'ndaki macerası sona erse de ve farklı projelerde yer alsa da pek çok kişi için hala Neville Longbottom karakteriyle hatırlanıyor. 

Kısa süre önce verdiği yeni röportajda 31 yaşındaki oyuncu serideki filmleri yeniden izlemenin fazlasıyla zor olduğunu çünkü karakterde kendisinden çok fazla şey gördüğünü söyledi.

We Got This Covered'ın haberine göre Lewis şu ifadeleri kullandı:

Karakterin içinden bana dair çok fazla şey çıkınca onu izlemek benim açımdan epey zor hale geliyor. Londra'daki bir polis memuru ya da zengin bir karakter gibi tamamen farklı birini oynayabildiğimde daha kolay oluyor. Neville'in içinde benden ne kadar çok şey olduğunu görmek bazen acı verici. Filmi izlerken, ‘Bu Neville değil bu sensin' diyorum.

Bu, benim aksi takdirde hiç girmeyeceğim pek çok kapıyı aralıyor.

Büyücüler evreninde geçen maceralar Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) serisiyle devam ediyor ancak hatırlattığı iyi ve kötü anılarla Harry Potter'ın yarattığı dünya pek çok kişi için çok daha özel olmaya devam edecek gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU