BTS üyeleri şöhretle nasıl başa çıktıklarını anlattı

"Yemek için dışarı çıkabilen insanları gerçekten kıskanıyorum"

Google'ın yayımladığı verilere göre BTS üyeleri isimleri en çok aratılan K-Pop yıldızları arasında başı çekiyor (AFP)

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'in sevilen üyeleri sahip oldukları şöhretle nasıl başa çıktıklarını anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

BTS, özellikle son dönemde yayımladıkları her şarkının ve albümün rekor üstüne rekor kırmasıyla yalnızca Güney Kore'de değil başta ABD olmak üzere dünyanın geri kalanında da merakla takip edilen müzisyenler arasında yer almayı başardı.

Ancak her ne kadar ciddi bir ivmeyle büyük bir şöhrete kavuşmuş olsalar da hayranlar tarafından sevilmeye ve onlar üzerinde saygı uyandırmaya devam etmek basamakları hızla tırmanmak kadar kolay olacak gibi görünmüyor. Yine de grup üyeleri şu ana kadarki mütevazı duruşlarıyla bu başarıyı taşıyabileceklerini gösterdi.

Bollywood Life'ın haberine göre grup üyeleri şöhrete dair yaşadıkları deneyimleri anlattı. Grubun lideri RM, "En azından biz yanı başımızda birbirini anlayan 6 kişiye sahibiz. Bu 6 kişiye sahip olduğum için gerçekten minnettarım" dedi.

Öte yandan J-Hope şu ifadeleri kullandı:

Dürüst olmak gerekirse, şu anda bir bir çağrıyı yerine getirmek için yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Ayrıca hayattaki kişisel sloganım ne olursa olsun her zaman minnettar olmak ve anın tadını çıkarmaktır. Bu yüzden hayatı kabullenici bir biçimde yaşamaya çalışıyorum. Justin Bieber'ın 'Lonely' şarkısını dinlerken herkesin benzer biçimde hissettiğine dair zihnimde bir sürü düşünce oluştu. Bu nedenle hayatımız boyunca katlanmamız ve taşımamız gereken şeyleri tanımamız gerektiğini düşünüyorum. Bu hepimiz için çok önemli görünüyor.

Bununla birlikte Suga, "Yemek yemek, seyahat etmek, arkadaşlarıyla sinemaya gitmek ve bunun gibi şeyler için dışarı çıkabilen insanları gerçekten kıskanıyorum Bu şeyler benim için gerçekten özel çünkü yapmakta zorlanıyorum" dedi. 

Genç şarkıcı ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Bu yüzden diğerlerine imreniyorum. Kaybettiğiniz kadar kazanırsınız ve tersi de geçerli. Sıradanlığın kaybedilmesi. Bu en büyük değişimdi. Başkaları için sıradan olan benim için özel, diğerleri için özel olansa benim için çok sıradan.

 

Independent Türkçe, Bollywood Life

DAHA FAZLA HABER OKU