Elijah Wood, Daniel Radcliffe'in abisini oynamak istiyor

Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızı, Radcliffe'le gelecekte iki kardeşi canlandırma fikrine açık

Daniel Radcliffe ve Elijah Wood, sinemaseverlerin birbirlerine çok sık benzettiği oyuncular (Fotoğraflar: AFP)

Ünlü Hollywood yıldızları Elijah Wood ve Daniel Radcliffe, Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) ve Harry Potter serilerinin 20. yılını kutlamak üzere Empire dergisinin hazırladığı özel "When Harry Met Frodo" (Harry Frodo'yla buluştuğunda) sayısı için bir araya geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Metro'nun haberine göre 40 yaşındaki Wood şu ifadeleri kullandı:

Empire dergisinin yeni sayısı için Daniel Radcliffe'le Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter'ın 20. yılını konuşmak üzere bir araya geldiğimizi duyurmaktan heyecan duyuyorum.

Her iki fantastik serinin hayranları Wood'un bahsettiği kapağı heyecanla karşıladı. Hayranlardan biri, "Frodo Potter gerçek" derken bir diğeri "Bu fotoğrafın gücü. Frodo & Harry!" ifadelerini kullandı. 

Heyecanlı hayranlardan biri ilginç bir teklifte bulunarak, "İki kardeşi canlandırmalısınız" dedi. Wood, 31 yaşındaki Radcliffe'in abisini canlandırma ihtimalini kapı dışarı etmeyerek, "Bu gerçekten eğlenceli olurdu" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Serilerinin ilk filmleri olan Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring) ve Harry Potter ve Felsefe Taşı (Harry Potter and the Philosopher's Stone) 2001 yılında vizyona girerek tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. 

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU