Kate Winslet, seks sahnesinde gerilen 20 yaşındaki oyuncuya nasıl yardım ettiğini açıkladı

Winslet, Mare of Easttown dizisinde Mare Shehan isimli bir dedektifi canlandırıyor

Ünlü oyuncu kısa süre önce Roman Polanski ve Woody Allen'la çalışmaktan pişmanlık duyduğunu açıklamıştı (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Kate Winslet, Mare of Easttown dizisinin çekimleri sırasında genç rol arkadaşına seks sahnesinde yardım etmek ve ona yol göstermek için araba bagajına saklandığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'in haberine göre 45 yaşındaki oyuncu dizide kızını canlandıran 20 yaşındaki Angourie Rice'ı desteklemek için gönüllü olarak samimiyet koordinatörlüğü yaptığını söyledi. 

Samira Ahmed'in "How I Found My Voice" isimli podcast programına katılan ünlü oyuncu, bahsi geçen sahnede karakterler giyinik olduğundan bir samimiyet koordinatörünün görevlendirilmediğini anlattı. 

Winslet şu ifadeleri kullandı:

Sahnede kıyafetler çıkarılmadığı için bir samimiyet koordinatörü getirmeyi düşünmemişler. Ve (Angourie'nin) gergin olduğunu hissetmiştim. Bu yüzden ona, 'Sahne için buralarda olacağım, kalacağım, seti terk etmeyeceğim' dedim. O da bana, 'Tanrı'ya şükürler olsun Kate, çok teşekkür ederim' dedi. Ve sonunda arabaya bindim. Arabanın bagajına girdim.

Ünlü oyuncu ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Elini kaldırıp, 'Aslında şimdi kesmemiz gerekiyor, herkes iyi hissediyor mu?' diyebilecek birinin olmasının onlara daha iyi hissettireceğini biliyordum. Bazen yönetmenler bile, sadece öpüşme olsa da, samimi sahnelere dair oyuncularla iletişim kurarken rahat hissetmiyor.

HBO'da yayımlanacak dizide Kate Winslet bir dedektifi canlandırıyor. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU