Vodafone Park’ta Sergen Yalçın sesleri

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından soyunma odasına giderken taraftarların tezahüratı sonrasında sahaya geri dönüp tribünleri selamladı

Sergen Yalçın / Fotoğraf: AA

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'a siyah-beyazlı taraftarların sevgi gösterisi maça damga vurdu.

Karşılaşmanın öncesinde ve 90 dakika boyunca Sergen Yalçın'a tezahüratlarda bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, maçın bitmesiyle soyunma odasına giden eski yıldızlarını tribüne çağırdı.

Taraftarların ısrarlı tezahüratları sonrasında soyunma odasından çıkan Sergen Yalçın yeniden sahaya döndü ve tribünleri selamladı.

 

Sergen Yalçın1-AA.jpg
Sergen Yalçın, Beşiktaş tribünlerini selamladı / Fotoğraf: AA

 

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, Beşiktaşlı taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye değinen Yalçın, şunları söyledi:

"Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta uzun yıllar oynadım. Şampiyonluklar, kupalar kazandım. Çok önemli maçlar oynadım, eski statta değerli goller attım. 100. yılda hatırlanacak golüm var. Duygusal bir gece oldu. Böyle sevgileri görmeye ihtiyacımız oluyor. Her yönüyle bizim için güzel bir gece oldu, sadece maçı kaybettik."

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beşiktaş teknik direktörlüğü için adının geçtiği iddiaları hatırlatılan Yalçın, "Sevgi gösterisini bununla bağdaştırmamak lazım. O farklı iş, farklı deneyim. Alanyaspor'da çalışıyorum. Teklif almadım. Teklif gelmediği için yorum yapmak zor. Neresindeyiz, içinde miyiz dışında mıyız bilmiyorum. Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Kısmetse illaki bir gün olur. Alanyaspor yönetimiyle de gelecek sezon için olmadı. Doğal olarak bir planlama yapmadık" yorumunda bulundu.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU