İlyas Salman: Solcu olduğum için hiç ödül almadım, çünkü solcu olduğum için 20 yıldır işsizim

Oyuncu Hakan Boyav "Türkiye'de ödül almak için ya solcu olacaksınız ya da oradan birilerine yakın olacaksınız" demişti

Oyuncu İlyas Salman, meslektaşı Hakan Boyav'ın "Türkiye'de ödül almak için ya solcu olacaksınız ya da oradan birilerine yakın olacaksınız" sözlerine yönelik, "Solcu olduğum için 20 yıldır işsizim" cevabını verdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlyas Salman Yol Tv'de Onur Toper'in sorularını yanıtladı.

Toper'in Hakan Boyav'ın sözlerini hatırlatması üzerine yanıt veren Salman, "Moskova'dan Venedik'e onlarca ödülüm var. Hakan Boyav arkadaşımız böyle bir şey söylemiş, ben bir kere onu tanımıyorum açık söylüyorum. 2007 yılında 'Sis ve Gece' filminden dolayı bana en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü verdiler. O zaman kimse ses çıkarmadı. Ben hiçbir ödülümü yağcılıkla almadım. Solcu olduğum için hiç almadım, çünkü solcu olduğum için 20 yıldır işsizim" diye konuştu. 

“Erdoğan’ın elinden ödül almam”

"Şener Şen'in Erdoğan'ın elinden ödül almasını eleştiriyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan İlyas Salman, "Recep Tayyip Erdoğan Bana bir ödül verse, dünyanın en büyük ödülünü verse yanında da dağlar dolusu para koysa Ben gidip Recep Tayyip Erdoğan'dan ödül almam. Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldı zaten ama o ödülü kötü kullandı..." şeklinde konuştu.

 

Yol Tv

DAHA FAZLA HABER OKU