Trump'a eşi de "sırt çevirdi": Birlikte poz vermekten kaçtığı anlar kameraya yansıdı

Sosyal medyada, Melania Trump'ın göçmen kökeni hatırlatılarak "Giydiği kaftan, Slovenyalıların geleneksel boşanma elbisesi" yorumları yapıldı

ABD'de Joe Biden'ın yemin ederek başkanlık görevine başlamasının ardından yeni bir sayfa açılırken, halefini boykot ederek soluğu Florida'da alan Donald Trump ise yine haber konusu olmaktan kaçamadı.

Donald Trump'ın 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerindeki mağlubiyetinin ardından Melania Trump'ın eşini boşayacağına dair söylentiler hız kazanırken, bu iddiayı destekler nitelikte bir gelişme yaşandı.

Daha önce eşinin elini tutmadığı görüntülerle gündeme gelen Melania Trump, bindikleri uçağın havalimanına inişiyle birlikte eşiyle kendisini gazetecilerin karşısında buldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Poz vermek için duran Donald Trump karşısındaki fotoğrafçılara el sallarken, Melania Trump'ın ise kayıtsız bir şekilde hızla ulaşması kameralara yansıdı.

New Daily sitesi, 5 bin dolar (yaklaşık 37 bin TL) değerinde Gucci tasarımı bir elbise giyen Melania Trump'ın eşini tek başına bırakıp kendilerini bekleyen arabaya hızlı adımlarla gidişinin Twitter'da acımasızca alay konusu olduğunu aktardı.

Britanyalı gazeteci Suzanne Moore, Twitter'da Slovenya göçmeni Melania Trump'ın kökenine gönderme yapan bir paylaşımda bulunarak, "Melania'nın Gucci kaftanının Slovenyalıların geleneksel boşanma elbisesi olduğunu kim söylediyse beni çok güldürdü" ifadesini kullandı.
 


Biden'ın yemin törenini atlayarak yola çıkan Trump, Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra Maryland'deki Andrew Askeri Üssü'nde kısa bir konuşma yapmıştı.

Başkanlık süreci sona eren Trump, Florida'ya uçmak için Air Force One'a binmeden önce yaptığı konuşmada, taraftarlarına umut vermeyi ihmal etmeyerek "Bu sadece bir veda. Sizleri seviyoruz. Bir şekilde geri döneceğiz. Sizlere iyi bir hayat dilerim. Yakında görüşeceğiz" demişti.


Independent Türkçe, New Daily

DAHA FAZLA HABER OKU