"Ölen adam" Sean Bean, Ned Stark ölürken ne hissettiğini anlattı

Ünlü oyuncu, karakteri Ned Stark'ın şoke edici ölüm sahnesini çekerken aklından geçenleri anlattı

Ned Stark'ın ölümünün ardından dizide Stark ailesi büyük bir yıkım yaşamıştı (HBO)

Game of Thrones'un yıldızı Sean Bean, canlandırdığı karakter Ned Stark'ın şoke edici biçimde öldürüldüğü sahnenin çekimleri sırasında aklından neler geçirdiğini anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ned Stark'ın öldürüldüğü bölüm hayranları en şaşırtan bölümler arasında yer alıyordu ve dizinin ilk sezonunda gerçekleştiği için sonraki sezonlarda da sevilen karakterlerin nasıl aniden ölebileceğine dair ipucu vermişti. 

Screen Rant'in haberine göre Bean kısa süre önce verdiği röportajda karakterinin ölmek üzere olduğu gerçeğine odaklanarak gerçekleştirdiği çekimlere dair şu ifadeleri kullandı:

Korku ve inançsızlık iç içeydi. Joffrey (Ned'i sürgüne göndermeye dair) fikrini değiştirmişti ve daha sonra teslimiyet söz konusuydu. Kızı Arya'yı son kez gördüğünü fark etmişti. Bu dört şeyi aynı anda düşünmeye çalışıyordum. Sadece, ‘Aman Tanrım, kellem havaya uçacak' diye düşünmüyordum. Sanırım bu duyguların karışımı onu olduğu gibi yapan şeydi.

Sean Bean, canlandırdığı karakterlerin hikayelerin erken evresinde ölmesi nedeniyle "ölen adam" lakabıyla biliniyor. 

Ned'in ölümü pek çok Game of Thrones hayranını hayal kırıklığına uğratmıştı ancak muhtemelen dizide yaşanan hiçbir olay 8. sezonun yaşattığı hayal kırıklığının önüne geçemez. Hayranlar final sezonunun yeniden yazılıp çekilmesi için imza kampanyası düzenlemişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU