CHP, İstanbul’da 7 bin kişiyle sahaya çıktı

Etkinliğin başlangıç programına bağlanan İmamoğlu, “Başarının böyle geleceğine inanıyorum” dedi

CHP İstanbul İl Başkanlığı, ‘’Sen Varsan Biz Varız’’ adlı kampanyanın saha bugün itibariyle başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İstanbul’un 39 ilçesinde eşzamanlı başlatılan,  yaklaşık 1,5 ay sürmesi planlanan ve 7 bin CHP üyesinin görev alacağı kampanya sürecinde, İstanbul’da yer alan tüm parti üyeleri ziyaret edilecek ve “ikinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” paylaşılacak.

İmamoğlu sahadan bağlandı: Başarının böyle geleceğine inanıyorum

‘’Sen Varsan Biz Varız’’ kampanyasının startı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı zoom üzerinden yapılan toplantı ile verildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya bir temel atma töreni için Çekmeköy’de bulunduğu bölgeden, kampanyada görevli CHP’li gençlerle birlikte bağlandı.

İmamoğlu, “Biz işimizi yapacağız, arkadaşlarımız da hem bizim işlerimizi hem de CHP’nin gündemini ev ev anlatıp sizlerin selamını iletecekler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz işimize bakacağız, onlar da sizler adına siyaseti yürütecek. Başarının böyle geleceğine inanıyorum” dedi.

İmamoğlu’na İstanbul’da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarının temel görevi vatandaşlara hizmet etmektir. Bundan daha değerli bir şey yoktur. Karşılaştığın vatandaşlara selamımı iletirsen sevinirim” diye konuştu.

“Sıramı bekleyeceğim”

Programa Esenyurt’taki saha çalışması alanından bağlanan Canan Kaftancıoğlu ise, İstanbul’un 39 ilçesinde 3 bin 369 noktasında ikişer kişilik saha çalışma ekiplerinin sokakta olduğunu söyledi.

Çalışmaya katılan CHP’lilere teşekkür eden Kaftancıoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “aşı yaptıracak mısınız?” diye sordu.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Aşı için davet geldi, Sayın bakan aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım" dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU