Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: Vebali büyük olanla ittifak olmaz

Erdoğan'ın Saadet Partisi'ne yaptığı ziyarete Kamalak'tan yorum geldi

Fotoğraf: AA

AK Parti ile Saadet Partisi arasında ittifak görüşmeleri yapıldığı iddiası dile getirilirken dikkati çekici bir açıklama partinin eski genel başkanından geldi.

Temel Karamollaoğlu’ndan önceki Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Vebali büyük olanla ittifak olmaz” dedi.


 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Erdoğan’ın Asiltürk’e ziyareti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile görüşmesi, siyasi kulisleri hareketlendirmişti.

Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asiltürk'le görüşmesine ilişkin şunları söylemişti:

Geçmişte beraber olduğumuz bir büyüğümdür. 86 yaşında bir büyüğüm. Benim bu ziyaretim hem bir nezaket ziyareti hem de bu ittifak meselesinde yani bir seçim ittifakı mı olur veya geleceğe yönelik biz bir terörle mücadele verirken burada bu terörle mücadelede her türlü desteğin bizim yanımızda olması lazım. Yani biz bir yalnızlığı hissetmememiz lazım. Bunun için de şu anda buna benzer görüşmeleri bundan sonra da yapmayı planlıyorum, yapacağım.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU