WandaVision'da, Avengers: Endgame'den daha fazla görsel efekt olacak

WandaVision 15 Ocak'ta yayımlanacak

15 Ocak'ta WandaVision'ın iki bölümü birden yayımlanacak (Marvel / Disney+)

Marvel Sinematik Evreni'nde (MSE) Vision'a hayat veren ve yakında çıkacak WandaVision'da başrolde yer alacak Paul Bettany, dizinin Avengers: Endgame'den daha fazla görsel efekt barındırdığını söyledi.

Dijital yayın platformu Disney+'da 15 Ocak'ta yayımlanmaya başlayacak WandaVision, Kovid-19 pandemisi sebebiyle bir yıldan fazla bir süredir yeni yapım çıkarmayan Marvel'in hayranlarını epey heyecanlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce dizinin beklenenden daha uzun olacağı açıklanırken Bettany'nin haberleri de izleyicileri sevindirebilir. Zira dev bütçeye sahip Avengers: Endgame'le doğrudan ilişkilendirilicek dizi onunla aynı prodüksiyon kalitesine sahip olabilir.

Screen Rant'in aktardığına göre, yıldız oyuncu diziye dair şöyle konuştu:

Bence WandaVision, herkesin MSE'ye yepyeni bir şekilde bakmasını sağlayacak. WandaVision'da Endgame'de olduğundan daha fazla görsel efekt mevcut.

 

 

Dizinin yönetmeni Matt Shakman da Marvel Studios Başkanı Kevin Feige'in projenin en başından beri farkının altını çizdiğini fakat şimdiye kadarki yapımlar kadar Marvel olacağını belirttiğini ekledi. Ünlü yönetmen, dizide, stüdyonun şimdiye kadar yaptığı en büyük set parçalarından bazılarının bulunacağını vurguladı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Games Radar

DAHA FAZLA HABER OKU