Marvel yönetmeni James Gunn: Galaksinin Koruyucuları 2'deki bir fikri hayran teorilerinden çaldım

Yönetmen internet teorilerinin "çok eğlenceli" olduğunu düşündüğünü söyledi

James Gunn kısa süre önce Marvel'ın Bradley Cooper'ın Galaksinin Koruyucuları'ndaki seslendirme performansından memnun olmadığını açıklamıştı (Marvel) 

Galaksinin Koruyucuları 2'nin (Guardians of the Galaxy Vol 2) yönetmeni James Gunn, bir sahne için internetteki hayran teorilerinden fikir "çaldığını" açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni'nin popüler 2014 yapımı bilim kurgu filmi Galaksinin Koruyucuları'nın (Guardians of the Galaxy) 2017 yapımı devam filmindeki bir sahnede, hayatını kaybeden Marvel Comics yaratıcısı Stan Lee, galaksideki hadiseleri izleyen dünya dışı bir varlık olan Gözcü'yü (The Watcher) canlandırıyordu.

Lee, 2018'deki ölümüne kadar Marvel Sinematik Evreni'nin her filminde küçük roller almıştı.

Her filmde farklı bir karakter olarak görünse de, hayranlar hepsinin esasen aynı karakterin, olaylara göz kulak olmak için kendisini kasten hadiselere dahil eden Gözcü'nün farklı tekerrürleri olduğunu tahmin ediyordu.

Lee'nin ikinci Koruyucular filmindeki rolü bu teoriyi doğrularken, bu hafta bir Twitter kullanıcısı şu paylaşımı yaptı:

Stan Lee'nin kanonik biçimde Gözcü muhbiri olduğuna ve her Marvel Sinematik Evreni filminde aynı karakteri oynayarak kahramanlar ve maceralarına göz kulak olduğuna dair günlük hatırlatma. Teşekkürler @JamesGunn!

Gunn, söz konusu mesaja cevaben, "Bu fikri Twitter'daki, eğlenceli olduğunu düşündüğüm, hayran teorilerinden çaldım" diye yazdı.

 

 

Gunn şu anda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper ve Vin Diesel'in ilk iki filmdeki rollerini yeniden canlandıracağı üçüncü Galaksinin Koruyucuları filmini yönetmeye hazırlanıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU