Albayrak'tan Elabdellaoui'nin sağlık durumu hakkında açıklama: Net bir şey çıkması için gözlerinin içi yıkanacak

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, evindeyken elinde havai fişek patlayan Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi

Omar Elabdellaoui / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanan sarı-kırmızılı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

"2020 yılının son dakikalarında talihsiz bir olay yaşadık. Hepimiz çok üzüldük" diyen Albayrak, Norveçli futbolcunun bilincinin açık olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: 

Omar evindeyken elinde havai fişek patladı. Net bir şey meydana çıkması için gözlerinin içi yıkanacak. Gözleri yıkandıktan sonra netice ortaya çıkacak. Kendisi konuşuyor. Doktorlara cevap verebiliyor. Şanssız bir kaza geçirdik. 2020 bütün dünyaya şanssız bir yıl olarak geldiyse, Galatasaray olarak da son dakikada şanssız bir olay yaşadık. Allah beterinden korusun.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

29 yaşındaki oyuncunun bilincinin açık olduğunu ve kendisiyle konuşma fırsatı bulduğunu aktaran Albayrak, "Bana 'Çok teşekkür ediyorum' dedi. Evine de ailesine yardımcı olmak için kulüpten arkadaşlar gitti. Kulüp olarak elimizden geleni yapacağız. O bizim canımız, ciğerimiz. Bu akşam içimiz yandı" değerlendirmesinde bulundu.

"Hangi vicdan böyle bir fotoğrafı servis edebiliyor?"

Norveçli futbolcunun ambulanstaki fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili de konuşan Albayrak, şu eleştiriyi yaptı:

Sitenin ambulans görevlisi fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaşıyor. Ayıptır, günahtır. Bu insanın 3 çocuğu var, Galatasaray'ın 30 milyon taraftarı var. Arkadaşımızın ülkesinde binlerce seven insan, ailesi ve dostları var. Hangi vicdan böyle bir fotoğrafı servis edebilir? Ayıp, günah değil mi? Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Bunun peşini bırakmayacağız.

Ne olmuştu?

Omar Elabdellaoui, evindeki yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanmış ve ardından hastaneye kaldırılmıştı.

 

 

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'a gelen Norveçli Elabdellaoui, sarı-kırmızı forma ile çıktığı 13 kez sahaya çıktı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU