BTS'in üyesi Jungkook, Google'da ismi en çok aranan K-Pop yıldızı oldu

Ünlü şarkıcı hem grubundaki diğer üyeleri hem de diğer K-pop yıldızlarını geride bıraktı

BTS, Grammy Ödülleri'nde aday gösterilen ilk K-Pop grubu unvanını elinde bulunduruyor (Reuters)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS ve onun en popüler üyesi Jungkook, 2020'nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor ve bu açıdan Google aramalarında öne çıkmaları şaşırtıcı değil. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Metro'nun haberine göre Google'da ismi en çok aratılan K-Pop yıldızı olan Jungkook, People'ın 2020'nin “Uluslararası En Seksi Erkek” unvanına da layık görülmüştü.

Twitter'da Kpop Idol Chart'ın hazırladığı listede 100 K-Pop yıldızı popülaritelerine göre sıralandı. Bahsi geçen hesap Google verilerini inceledi ve sıralamayı ona göre hazırladı.

Listede birinci sırada oturan Jungkook'u sırayla BTS'in diğer üyeleri V, Jimin ve Suga izledi. Öte yandan bir diğer ünlü K-Pop grubu BlackPink'in üyesi Lisa 5. sırada yer aldı.

Listenin 6. sırasında IU yer alırken, BTS'ten Jin 7. sırada, BlackPink'ten Jennie de 8. sırada bulunuyor. Bununla birlikte listenin ilk 10'unu BTS'in diğer üyeleri RM ve J-Hope tamamladı. 

İlk 10'un altında yer alan isimler arasında Exo, Miss A, Red Velvet'ten de yıldızlar yer alıyor. 

 

 

Google aramalarının da gösterdiği üzere BTS bu yıla damgasını vurdu ve çıkardığı albüm ve single'larla tüm dünyada müzik listelerini altüst etti. Grubun "Dynamite" şarkısı YouTube ilk yarım saatte 12 milyon kullanıcı tarafından görüntülenerek sosyal medya platformunda izlenme rekoru kırmıştı. 

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU