Tom Cruise'un sette patlamasının gerekçesi mükemmeliyetçilikmiş

Görevimiz Tehlike 7'nin setinde Cruise'un koronavirüs önlemlerinin ihlal edilmesi nedeniyle sinirlendiğinin duyulduğu ses kaydı sosyal medyada tartışma yaratmıştı

Tom Cruise'un merakla beklenen uzay filmini 2021'de çekeceği açıklanmıştı (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise'a yakın bir kaynak, oyuncunun Görevimiz Tehlike 7'nin (Mission: Impossible 7) setinde koronavirüs önlemlerine uyulmamasına sinirlenmesinin gerekçesinin "mükemmeliyetçiliği" olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cruise'un sette sinirlendiğinin duyulduğu ses kaydı tartışma yaratmış, George Clooney kendi tarzı olmasa da oyuncunun tepkisini haklı bulmuş ancak eski Scientology tarikatı üyesi Leah Remini bunun Cruise'un planladığı bir reklam olduğunu ileri sürmüştü. 

Daily Mail'in haberine göre 58 yaşındaki oyuncuya yakın bir kaynak Cruise'un öfke patlamasının "mükemmeliyetçiliğinin" bir örneği olduğunu ve salgın sürerken gişede başarı elde etme baskısından kaynaklandığını söyledi. 

Bahsi geçen kaynak şu ifadeleri kullandı:

Her filmi mümkün olan en iyi şekilde yapmaya ne kadar yoğun biçimde odaklandığını tarif etmek zor. Görevimiz Tehlike filmleri onun için çok özel. Bunlar ‘onun' filmleri.

Tom, Kovid protokolünün oluşturulmasına yardım etti. Tabii ki bu protokole uyulmadığında bunu kişisel olarak algılıyor.

Bunca sene Görevimiz Tehlike filmleri çekilirken hiç kimse Tom'un sesini yükselttiğini duymadı. Çoğunlukla filmin çekimine odaklanır. Yine de bu film çok farklı. Filmi herkesin güvende olduğundan emin olarak çekmesi gerekiyor.

Bahsi geçen ses kaydında Cruise'un şunları söylediği duyuluyordu:

Altın standart biziz. Bizim sayemizde Hollywood'a dönerek filmler çekiyorlar. Çünkü bize ve yaptığımız şeye inanıyorlar. Geceleri lanet olası her stüdyoyla, sigorta şirketleriyle, yapımcılarla telefondayım ve bize bakıyorlar, filmlerini yapmak için bizden faydalanıyorlar. Binlerce iş yaratıyoruz sizi gidi adi herifler. Bunu bir daha görmek istemiyorum. Asla!

Endüstrimiz kapandığı için lanet evlerini kaybeden kişilere bunu anlatabilirsiniz. Masalarına yemek koyamayacak ya da üniversite harçlarını ödeyemeyecekler. Her gece bu lanet endüstrinin geleceğini düşünerek yatıyorum. Bu yüzden üzgünüm, özürlerinizi kabul etmiyorum. Size söylemiştim ve şimdi bunu istiyorum, eğer buna uymazsanız gidersiniz. Bu lanet filmi yarıda kesmeyeceğiz! Anlaşıldı mı?

Eğer bunu yaptığınızı bir daha görürsem s**tir olup gidersiniz. Anlatabiliyor muyum? Ne istediğimi anladınız mı? Sorumluluğumun farkında mısınız?

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU