Tom Cruise'un öfke patlamasıyla olay çıkardığı tüm anlar

Ünlü Hollywood yıldızı kısa süre önce Görevimiz Tehlike 7'nin setinde öfkelendiği anlarla gündeme gelmişti ancak Cruise benzer durumları daha önce de yaşamıştı

Cruise'un Görevimiz Tehlike 7'nin setinde ikinci kez öfkelenmesinin ardından 5 kişinin yapımdan ayrıldığı iddia edilmişti (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise, kısa süre önce Görevimiz Tehlike 7'nin setinde koronavirüs önlemlerine uyulmadığı gerekçesiyle sinirlendiğinin duyulduğu sızan ses kaydıyla gündeme gelmişti. Ancak Cruise daha önce de benzer öfke patlamalarıyla gündeme gelmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cruise'un kullandığı ifadeleri bir diğer Hollywood yıldızı George Clooney haklı bulmuş ancak bunun kendi tarzına uymadığını belirtmişti. Öte yandan eski Scientology tarikatı üyesi Leah Remini de Cruise'un kendi reklamını yapmak amacıyla ses kaydını bilerek sızdırdığını düşündüğünü açıklamıştı.

Bahsi geçen kayıtta Cruise'un şu ifadeleri söylediği duyuluyordu:

Altın standart biziz. Bizim sayemizde Hollywood'a dönerek filmler çekiyorlar. Çünkü bize ve yaptığımız şeye inanıyorlar. Geceleri lanet olası her stüdyoyla, sigorta şirketleriyle, yapımcılarla telefondayım ve bize bakıyorlar, filmlerini yapmak için bizden faydalanıyorlar. Binlerce iş yaratıyoruz sizi gidi adi herifler. Bunu bir daha görmek istemiyorum. Asla!

Mirror'ın haberine göre Leah Remini, Tom Cruise'un hiç de göründüğü gibi "iyi insan” profiline uymadığını anlattığı kitabında benzer biçimde Cruise'un çatlak bir fincanda çay getirildiğinde de öfke patlaması yaşadığını söylemişti. Remini, Cruise'un asistanına şu şekilde sinirlendiğini öne sürmüştü:

Bana çatlak bir bardakta mı çay getiriyorsun? Çatlak bardakla kime servis yapılır biliyor musun? Lanet olası aptallara.

Ünlü oyuncu Rob Lowe, gençken Tom Cruise'un kendisiyle aynı otel odasında kalacağını duyduğunda "çılgına döndüğünü” söylemişti. Lowe, olayın Cruise 18 yaşındayken ve henüz bir yıldız olmadan önce gerçekleştiğini söylemişti. İkili Francis Ford Cappola'nın yönettiği The Outsiders filminde birlikte yer almıştı. Lowe, Cruise'un kendisine güvenin her zaman çok yüksek olduğunu belirtmişti. 

Bir diğer olaydaysa 2005'te Cruise NBC Today programında Matt Lauer'le tartışmaya tutuşmuştu. Cruise o sırada Brooke Shields'ı doğum sonrası depresyonla baş etmek için ilaç önermesi nedeniyle eleştirmesiyle gündeme gelmişti. Tansiyonun yükseldiği programda Cruise şu ifadeleri kullanmıştı:

Asla psikiyatriyle aynı fikirde olmadım, asla. Scientology üyesi olmadan önce psikiyatriye ikna olmadım ve psikiyatri tarihini okumaya başladığımda psikolojiye neden inanmadığımı çok daha iyi biçimde anladım.

Cruise, bahsi geçen programda psikiyatri ilaçlarının "problemi maskelemekten” başka bir işe yaramadığında ısrar etmişti. 

 

 

Bir diğer hadiseyse Londra'da Dünyalar Savaşı (War of the Worlds) filminin prömiyerinde yaşanmıştı. Cruise muhabir kılığında kendisine yaklaşan ve mikrofon yerine kendisine su tabancası doğrultan kişiyle tartışmıştı. 

O sırada oyuncunun öfkelenip, "Bunu neden yaptın” diye sormadan önce güldüğünün görüldüğü aktarılmıştı. Şaka yapan kişinin uzaklaşmaya çalıştığı ancak Cruise'un metal bariyeri geçerek onu kolundan yakaladığı ve "Kaçma. Bu muzzam düzeyde kaba bir hareket. Size röportaj vermek için buradayım ve sen bunu yapıyorsun” dediği belirtilmişti. Cruise'un daha sonra öfkeyle, "Sen bir pisliksin" dediği aktarılmıştı.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU