Disney, Chris Hemsworth'ün vücut çalışmasını kârlı hale getirmeye hazırlanıyor

Disney, yeni National Geographic yapımı Limitless'ta Chris Hemsworth'ün yeni filmi için yaptığı vücut çalışmasına yer verecek

Hemsworth'ün rol arkadaşı Natalie Portman bahsi geçenden fotoğrafın ardından, "Büyükannesi gibi görünüeceğim" demişti (Screen Rant)

Thor: Love & Thunder'ın yıldızı Chris Hemsworth, Disney+'ta yayımlanacak Limitless with Chris Hemsworth (Chris Hemsworth'le Sınırsız) isimli yeni bir dizide yer almaya hazırlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi Hemsworth'ün vücudunun tüm potansiyelini ortaya çıkarma yolculuğuna odaklanacak ve Disney'e ünlü oyuncunun yoğun çalışma programından yararlanma fırsatı sunacak. 

Disney'in 21st Century Fox'u 2019'da satın alması kapsamında National Geographic de Disney'e geçmişti. Bu kapsamda Limitless, Disney+'ta gösterilecek National Geographic yapımlarından biri. 

Limitless'la birlikte Disney, Hemsworth'ün yeni Thor filmi için yaptığı hazırlığı ikiye katlamış oldu. Ünlü oyuncu geçmişte de fiziksel sağlığa ve çalışmaya verdiği önemle övülmüştü bu açıdan insan vücudunun kapasitesine odaklanacak bir program açısından doğru adres. 

Limitless'ın 6 bölümden oluşması planlanıyor. Thor: Love & Thunder'ın çekimlerinin ertelenmesi Hemsworth'ün çalışmasıyla Limitless'ın prodüksiyonunun örtüşmesi açısından önemli bir boşluk sundu. 

Görünüşe göre hayranlar Hemsworth'ün hem Thor performansını hem de Thor'a hazırlık çalışmalarını aşama aşama izleyebilecek. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU