Dört sezon daha: It’s Always Sunny in Philadelphia en uzun soluklu komedi dizisi rekorunu kırıyor

Dizinin 15. sezonunun 2021'de yayımlanması planlanıyor

Rob McElhenney, hayranlar izlerse sonsuza kadar devam edeceklerini söylemişti (FX)

FX'in sevilen sitcom'u It's Always Sunny in Philadelphia'yı 4 sezon daha çekme kararı, diziyi tüm zamanların en uzun soluklu live action (animasyon kullanılmayan -ed.n.) komedi yapımı haline getirebilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi böylelikle 2020 Mayıs’ında 15. sezonunun çekilmesiyle elde ettiği kendi rekorunu da kırabilir. Rekorun bir önceki sahibiyse ABC'nin 1952'den 1966'ya kadar 14 sezon boyunca yayında kalan The Adventures of Ozzie and Harriet adlı sitcom'du.

Duyuru, perşembe FX’in başkanı John Landgraf tarafından FX'in sahibi Disney'in Investor Day (Yatırımcı Günü) sunumunda yapıldı. Sunum kapsamında, Disney'in sahip olduğu Marvel ve Star Wars gibi seriler hakkında da büyük duyurular yapıldı.

 

 

Rob McElhenney'in dijital bir kamerayla, Glenn Howerton'la beraber geliştirdiği sıradışı dizinin pilot çekimini yaptığı zaman, her iki isim de Los Angeles'ta istedikleri işleri bulamayan aktörlerdi. FX'in 2005’te diziyi seçmesinden sonra 2. sezonda Danny DeVito da oyuncu ekibine katıldı. Ekipte Charlie Day ve Kaitlin Olson da yer alıyor.

Sadık bir hayran kitlesi oluşturan It’s Always Sunny in Philadelphia, devam sezonlarında da izleyiciyi kendisine çekmeye devam ediyor. Variety'ye göre, dizi, 13. sezonunda bölüm başına ortalama 3 milyon izleyiciye sahipti.

Dizinin 15. sezonunun 2021'de FX'te yayımlanması planlanıyor. Bölümler yayımlandıktan sonra dijital yayın platformu Hulu'dan da erişilebilir olacak.

 

Independent Türkçe, Variety

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

DAHA FAZLA HABER OKU