Queen's Gambit'in yıldızı Anya Taylor-Joy istediği zaman burnunu kanatabildiğini anlattı

Oyuncu Emma'nın setinde garip becerisiyle kendisini ve rol arkadaşlarını şaşırttı

Taylor-Joy daha önce yaptığı başka bir açıklamada, "Filmlerde oynayacak kadar güzel değilim" demişti (Universal Pictures/Focus Features/Perfect World Pictures)

The Queen's Gambit ve Emma'nın yıldızı Anya Taylor-Joy istediği an burnunu kanatabileceğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jane Austen'in Emma'sının Şubat'ta vizyona giren son uyarlamasında Taylor-Joy filme adını veren çöpçatanı canlandırdı.

Filmdeki bir sahnede Emma'nın duygusal bir anda aniden burnunun kanadığı görülüyor ve Taylor-Joy bir şekilde sahne geldiğinde burun deliğinden kanamayı başlatmayı başarıyor.

Asıl plan sahneyi kesip Taylor-Joy'un burnunun altına sahte kan eklemekti fakat The Guardian'a verdiği yeni röportajda söylediği gibi, herhangi bir müdahaleye gerek kalmamıştı.

Taylor-Joy, "O sahneye kadar böyle bir yeteneğe sahip olduğumu bilmiyordum" dedi.

Burnum kanamaya başlar başlamaz hem Autumn de Wilde (yönetmen) hem de Johnny (Flynn, Knightley'i canlandıran) benim kadar heyecanlandı. Ekip 'Kes, kes!' diyordu çünkü benim için endişelenmişlerdi ama biz üçümüz 'Neden bahsediyorsunuz? Devam! Bu inanılmaz! Bunu filme almalıyız' dedik.

Taylor-Joy şu ifadeleri ekledi:

Hep 96 Saat'deki (Taken) Liam Neeson'a benzediğimi söyleyerek şaka yapardım çünkü oyunculuk dünyasından başka herhangi bir yerde beni işe yaramaz kılacak çok özel becerilerim var.

The Independent'ın eleştirmeni Clarisse Loughrey, Emma'ya 4 yıldız verdi ve "pek devrim niteliğinde olmasa" da "insanı şımartan, şekerleme kaplı bir haz" verdiğini yazdı.

Taylor-Joy ayrıca kısa süre önce Netflix'ten izlenebilecek The Queen's Gambit'te yer almıştı. Dizi kısa süre önce bir ayda 62 milyondan fazla hanede izlenerek Netflix rekoru kırdı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU