Avengers 5'te Marvel karakterlerinin hepsi birden yer alabilir

Marvel hayranları teori üretmeye devam ediyor

Ant-Man 3'ün çekimlerinin 2021 Ocak'ında başlaması planlanıyor (Marvel Studios)

Kang the Conqueror’ın (Jonathan Majors) Ant-Man 3’ün kötü adamı olacağı ortaya çıktığından beri hayranlar, gelecek Marvel filmleri hakkında bazı tahminler yürütmeye başladı. Bunlardan biri de Avengers 5’in Marvel Sinematik Evreni’nin (MSE) çoklu evrenini birleştireceği ve bütün karakterlerin gözükebileceği oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Teoriye göre, Kang the Conqueror, aynı zamanda Avengers’ın Thanos’tan sonra karşılaşacağı asıl düşman olacak

Eğer bu gerçekleşirse, Avengers 5’in, mini çizgi roman serisi “Avengers Forever”dan ilham alabileceği ihtimalini doğurduğu belirtiliyor.

Screen Rant'ın haberine göre, 1990’larda yayımlanan söz konusu çizgi romanda, Rick Jones adında, süper kahramanları tekrar ortaya çıkartmasına yarayan kozmik güçleri olan bir Avengers üyesi bulunuyor.

Serinin ilerleyen safhalarında Rick Jones, Kang the Conqueror’ın gelecekten gelen bir versiyonuyla savaşırken kendisine yardım etmesi için Kaptan Amerika ve Hawkeye gibi Avengers üyelerini canlandırıyor.

Hikayenin devamında Rick Jones ve ekibinin yolu, Thor ve Iron Man gibi birçok süper kahramanla daha kesişiyor.

Peki Avengers 5 çoklu evreni nasıl birleştirecek?

Marvel, Sonsuzluk Taşları üzerine yapılan birkaç bireysel mücadeleyle Avengers: Sonsuzluk Savaşı ve Avengers: Endgame'e ortam hazırlamıştı.

Hayranlar, buna benzer şekilde, stüdyonun Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Örümcek-Adam 3, Loki ve WandaVision gibi çoklu evrende geçen 4. evre projelerini kullanarak Avengers 5’e bir kapı açacağını tahmin ediyor.

Söz konusu filmdeyse “Avengers Forever”i kullanmak her ihtimali mümkün kılabiliyor. Zira bu çizgi roman sayesinde Marvel, hiçbir sınır olmadan bütün evrenleri ve zamanları ziyaret edebilir.

Çünkü Rick Jones, gücü sayesinde farklı zamanlardan ve evrenlerden birçok süper kahramandan bir ekip kurabilir. Örneğin, öldüğü bilinen Iron Man’i ve Bruce Banner’in daha vahşi eski halini bir araya getirebilir. 

Öte yandan, Jamie Foxx’un Electro rolünde Spider-Man 3’te rol alması, Avenger 5’in daha da büyüyebilme ihtimalini gösteriyor. Zira bu sayede İnanılmaz Örümcek Adam evreninden bir karakter MSE’ne giriyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU