Vücut modifikasyonu meraklısı Uruguaylı, "dindarlardan nefret ettiği için" kafasına 666 sayısını kazıtıyor

Uruguaylı adam, vücudunun yüzde 95'inin de dövmelerle kaplı olduğunu söyledi

İşlemin ilk seansı yaklaşık bir saat sürerken Peralta, ikinci seansta tamamlanacağını tahmin ediyor (Facebook / victor.h.peralta)

Uyarı: Rahatsız edici görseller içerir.

Victor Hugo Peralta isimli Uruguaylı dövme ve vücut modifikasyonu meraklısı, “dindarlardan nefret ettiği” için kafasına 666 sayısını kazıtıyor.

Şimdiye kadar 80 farklı sanatçıdan dövme yaptıran ve aynı zamanda kendisi de dövmeci olan Peralta, vücudunun yaklaşık yüzde 95’inin dövmelerle kaplı olduğunu belirtti.

 

Screenshot (2)21321.jpg

(Instagram / @victor_h_peralta)

 

Mirror'ın haberine göre, 50 yaşındaki adam, ilk dövmesini 13 yaşında yaptırdığını, şu anda dövmelerinin yanı sıra 11 tane deri altı implant'ı bulunduğunu söyledi.

Vücut modifikasyonu bununla da sınırlı değil. Zira Victor H. Peralta, diline de dövme yaptırdığını ve ayrıca çatal dil denen ikiye ayırma işlemini gerçekleştirdiğini ifade etti.

 

Screenshot (223).jpg
(Instagram / @​​​​​​​victor_h_peralta)

 

En çok acıyan dövmesi sorulunca, diline yaptırdığı renklendirmenin en kötüsü olduğunu ve saatlerce nefes alamadığını belirtirken bir zamanlar yüzünde 40 tane piercing varken artık bunların sayısını azalttığını da ekledi.

Gözbebeklerinde de dövme olan Peralta, kendisini “güzel canavar” olarak nitelendirdi.

 

Screenshot (23).jpg

(Instagram / @​​​​​​​victor_h_peralta)

 

Çılgın adam, yaptırdığı son modifikasyondaysa kafasına 6 sayısını kazıttı.

Bunun, devamında gelecek ve genellikle şeytana atfedilen 666 sayısının ilk adımı olduğunu belirten Peralta, tercihi hakkında şu ifadeleri kullandı:

666’ı yaptıracağım çünkü dindarlardan nefret ediyorum. Ne yaptıkları beni ilgilendirmiyor ve bu yüzden kiliseyi reddetmek adına yaptırıyorum.

 

Screenshot (1).png
(Instagram / @​​​​​​​victor_h_peralta)

 

İşlemin lokal anesteziyle gerçekleştiğini ancak dokusu sökülürken zaman zaman acı hissettiğini de vurguladı.

Uruguaylı daha önce 7 tane scarification (deri kazıtma) yaptırdığını, bunların ilkini 2009’da değiştirilmiş vücutlarla ilgili bir National Geographic belgeseli için gerçekleştirdiğini bildirdi.

 

 

Peralta, ailesinin fikirleri sorulunca “Beni böyle görmeye alıştılar ve bunu seviyorlar. Dönüşümümü teşvik ettiler” dedi.

 

Screenshot (2)asfas.jpg
(Instagram / @​​​​​​​victor_h_peralta)

 

Yaşam tarzını beğenmeyen ve kendisini eleştiren birçok kişi olduğunu da belirten adam, onları dikkate almadığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

Bunlar genellikle önyargıları ya da dini inançları olan yaşlı kişiler.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU