Koronavirüs kapan Muhammed Salah'ın Kahire'deki düğünde oynadığı görüntüler ortaya çıktı

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, düğünde dans eden konukların koronavirüs önlemlerine uymadığı görüldü

Mısır Milli Takımı'nın ve İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un yıldız futbolcusu Muhammed Salah'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Salah, milli takım kampından önce kardeşinin düğününe katılmıştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, düğünde koronavirüs önlemlerinin hiçe sayıldığı görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

14 Kasım’da Mısır ve Togo arasında gerçekleşecek Afrika Uluslar Kupası maçından önce Mısır Futbol Federasyonu’nun Twitter’dan yaptığı açıklamada, Salah’ın şimdiye kadar hiçbir semptom göstermediği ifade edilirken bir otelde hemen izolasyona alındığı bildirildi.

28 yaşındaki futbolcu, 17 Kasım'daki Togo'yla oynanacak rövanşta forma giyemeyecek. Liverpool’un 21 Kasım’da ligdeki Leicester City, 25 Kasım’da UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Atalanta'yla yapacağı mücadelelerde de yer alması zor gözüküyor.

Times of Israel’in haberine göre, federasyon, Salah’la temaslı olan herkesin karantinaya alındığını da belirtti ancak hiçbir isim vermedi.

 

 

Öte yandan, Salah'ın erkek kardeşi Nasr'ın düğününden sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, yıldız isimle diğer konukların maskesiz olduğu ve sosyal mesafeye uyulmadığı dikkatleri çekti.

Yıldız oyuncunun düğüne gittikten sonra koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtilirken onlarca kişiyle beraber dans ettiği videolar internette viral oldu.

 

Independent Türkçe, Times of Israel

DAHA FAZLA HABER OKU