Fox News sunucusu: Joe Biden aslında bir hologram

Tucker Carlson, Demokrat başkan adayının her gün Starbucks'tan kahve alınan bir geleceği simgelediğini öne sürdü

77 yaşındaki Biden, artık başkanlığa çok yakın (Fox News)

Zaman zaman yaptığı ilginç çıkışlarla dünya çapında haber olan Fox News sunucusu Tucker Carlson, ABD Başkanlık Seçimleri sırasında da dikkat çekmeyi başardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

51 yaşındaki Amerikalı, cuma akşamı televizyonun en çok izlendiği saatlerde yayımlanan programında Fransız filozoflara nazire yaparcasına Joe Biden'ın aslında "var olmadığını" söyledi. Bir "hologram" olduğunu öne sürdüğü Demokrat Parti adayı hakkında şu ifadeleri kullandı:

Joe Biden kim? Başkanımız olduğunu iddia eden bu adamın kim olduğunu bulmalıyız. 
İşin aslı, bu akşam itibarıyla bilmiyoruz. Joe Biden'ın ne düşündüğünü ya da düşünme kapasitesine sahip olup olmadığını bilmiyoruz. Bize söylemedi. Kimse bize söylemesini sağlamadı. 
İşin aslı Joe Biden diye birisinin olmadığı netleşiyor. 1980'li yıllardan tanıyor olabileceğiniz bu kişi gitti, artık yok. Artık geride, tehditkar olmayan siyasi bir adayın davranışlarını sergilemek üzere tasarlanmış bir hologram var. 
Rahatlayın, Joe Biden burada, çok fazla gülümsüyor. Buhar adayın mesajı bu. Çok fazla düşünmeyin. Buradaki projektörü kim çalıştırıyor?


Biden destekçilerinin iddia ettiklerinin aksine farklılığa ve çeşitliliğe karşı çıktığını öne süren Tucker Carlson, Demokrat Parti'nin seçimlerde kazanmasının herkesin birörnek olmasına neden olacağını savundu. "Köşedeki kahvecinden memnunsun. Ancak onlar bugünden başlayarak sonsuza kadar her gün Starbucks içmeni istiyor. Onların vaat ettiği gelecek bu, herkesin aynı şeyi yapması" dedi. 

Independent Türkçe, Fox News, Mediaite

DAHA FAZLA HABER OKU