Tom Cruise'un set arkadaşı: Onu izlerken nasıl hayatta kaldığını anlamıyoruz

Cruise'un uçurumdan atladığı sahnenin kamera arkası sosyal medyada ilgi görmüştü

Cruise'un filmin çekimlerinin ertelenmesini önlemek için 5 milyon liraya gemi kiraladığı öne sürülmüştü (Paramount/Skydance Media)

Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) oyuncularından Simon Pegg, Tom Cruise’un ünlü casus serisi için ölüme meydan okuyan gösteriler yapmasını izlemenin ne kadar korkutucu olduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

YouTube’daki Team Coco isimli kanaldan ABD’li komedyen Conan O’Brien’la yaptığı röportajda Pegg, Cruise’un set  arkadaşlarının her tehlikeli sahnede nasıl korkutuğunu ve ünlü oyuncunun hayatta kalıp kalamayacağından nasıl emin olamadıklarını açıkladı. 

Screen Rant'in haberine göre Pegg şu ifadeleri kullandı:

Filmi izlediğinizde ve tehlikeli sahnelere atıldığını gördüğünüzde bu tırnak ısırtıyor ve ekrandakinin o olduğunu bildiğinizden gerçek bir tehlike hissi veriyor. Onu izlediğimizde hayatta kalıp kalamayacağına dair hiçbir fikrimiz olmuyor. Çok korkutucu.

Her ne kadar çekimleri koronavirüs nedeniyle birkaç kez ertelenmiş olsa da Görevimiz Tehlike 7’nin basına yansıyan zorlu sahneleri, aksiyon tutkunlarını hayli memnun edecek gibi görünüyor. 

 

 

Özellikle Cruise’un motosikletle uçurumdan atladığı ve hareket halindeki trenin üstündeyken çekilen sahneler sosyal medyada da epey ilgi gördü. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU