Dört zihinsel engellinin, en az bir senedir cesedi çürüyen anneleriyle birlikte yaşadığı ortaya çıktı

Jolly’nin 30 yaşında bir kızı ve 27 yaşında üçüzleri vardı

Polisler ödenmeyen kiralar nedeniyle tahliye ihbarında bulunmak için gittiklerinde kadının cansız bedeniyle karşılaştı (Facebook) 

ABD’nin Tennessee eyaletinin Nashville şehrinde henüz belirlenemeyen nedenlerden ötürü hayatını kaybeden 56 yaşındaki Laronda Jolly'nin cesedi 21 Ekim'de bulundu.

Polise göre Jolly'nin zihinsel engelli çocukları annelerinin üzerini kıyafetlerle örterek kimseye haber vermeden evde yaşamaya devam etti.

Adli tıp bulgularına göre kadının cesedi bir seneyi aşkındır çürüyordu.

Kadının kardeşi Anthony, Jolly’le iki seneden beri görüşmediğini, evi en son ziyaret ettiğindeyse çocuklarının kardeşini görmesine izin vermediğini anlattı:

Eve gidip Jolly’i görmek istediğimde yeğenlerim uyuduğunu ve kendisini göremeyeceğimi söyledi. Her seferinde yalan söylediler. Olup biteni sakladılar.

Durumdan şüphelenen Anthony, polisi arayarak kardeşinin iyi olup olmadığını öğrenmelerini rica etmiş, polis de adrese gittiğini fakat kardeşinin o sırada evde olmadığını bildirmişti.

"Annemizin isteğine uyduk"

Anthony, çocuklardan birinin kendisine "Anemizin isteğini yerine getirdik" dediğini belirtti.

"Bana söyledikleri hiçbir şey gerçek değil, buna da inanmakta zorlanıyorum" diyen Anthony, kardeşinin nasıl vefat ettiğinin açıklığa kavuşmasını istediğini belirtti:

Kardeşimin başına ne geldiğini öğrenmek istiyorum. Ölüm sebebini bilmek istiyorum. Tanıştığınız anda çok seveceğiniz biriydi. Herkesle her şey hakkında sohbet edebilirdi. Sağlık sorunları olup olmadığını bilmiyorum.

Ayrıca kadının kardeşi, çocukların Jolly'nin 2017'de öldüğünü söylediğini iddia ederken, polis de çocukların ifadelerinde vefat tarihini 2018 olarak söylediğini belirtti. 

Devam eden soruşturmada çocuklarla ilgili suç duyurusunda bulunulmazken, kadının nöbet geçirerek hayatını kaybetmiş olabileceği düşünülüyor.

Independent Türkçe, WTVF, WKRN, WSMVPeople

DAHA FAZLA HABER OKU