Kayserispor: Sivasspor maçında başkanımızın ÖSS derecesi alan kardeşinin de bulunduğu locaya saldırı gerçekleşti

Kayserispor Kulübü, cumartesi günü Sivasspor ile oynadıkları karşılaşmada başkan Berna Gözbaşı'nın ailesinin bulunduğu locaya bir saldırı gerçekleştiğini ve yaşanan olayı şiddetle kınadığını açıkladı

Kayserispor'un Sivasspor'u konuk ettiği maçı, localarda bulunan az sayıda taraftar takip etmişti / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, ligin 5. haftasında cumartesi günü Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı. 

Kayserispor Kulübü, maçtan iki gün sonra müsabaka anında kulüp başkanı Berna Gözbaşı'nın ailesinin karşılaşmayı takip ettiği locaya saldırı olduğunu duyurdu.

 

 

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, saldırının 17 Ekim 2020'de Sivasspor ile oynadıkları maç esnasında yapıldığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı'nın kızının ve diğer aile fertlerinin bulunduğu locaya bir saldırı gerçekleşmiştir. Pandemi nedeniyle rakip takım taraftarlarının bulunmadığı ortamda, Sayın Berna Gözbaşı'nın geçmişte ÖSS derecesi bulunan ve Türkiye’nin yetiştirdiği ender gençlerden biri olan kardeşi Ozan Gözbaşı'nı darp eden, kızının yasanan arbedede nefesinin kesilip, bayılmasına neden olan bu kişileri "Kayserispor Taraftarı" olarak görmemiz mümkün değildir.

 

 

Açıklamada, başkan Berna Gözbaşı ve kardeşi Ozan Gözbaşı'ya geçmiş olsun dilekleri iletilirken, yaşanan olayın şiddetle kınandığı kaydedildi.

Sivaspor, konuk olduğu Kayserispor'u 3-1 mağlup ederek ligdeki ikinci mağlubiyetini alırken, Kayserispor, beşinci maçında üçüncü mağlubiyetini yaşadı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU