Fenerbahçe yöneticisi Baki: Bize karşı oynanan oyunlar bitmemiş görünüyor

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Göztepe maçının ardından hakem kararlarına ve yayıncı kuruluşa tepki göstererek, "Bize karşı oynanan oyunlar bitmemiş görünüyor" dedi

Selahattin Baki / Fotoğraf: fenerbahce.org

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi 3-2 mağlup ederek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Göztepe maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı hakem kararlarına ve yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

"Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı olacak iş değil" diyen Selahattin Baki, şöyle konuştu:

Bazı detayları berabere kaldığımızda veya yenikken değil, galipken de konuşmak gerekiyor. Fenerbahçe aleyhine verilen penaltı bana göre bize göre olacak iş değil. Hadi hakem hakemlik refleksini gösterdi penaltıyı çaldı. VAR sistemi bunlar için var. VAR'a neden gidilmedi. 

Fenerbahçe'nin galibiyeti hak eden taraf olduğunu ve karşılaşmada buldukları pozisyonları cömertçe harcadıklarını kaydeden Baki, "Göztepe kalecisi İrfan Can mükemmel maç çıkardı, kendisini tebrik ediyorum. Bazı detayları galipken de konuşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Bize karşı oynanan oyunlar bitmemiş görünüyor"

Yayıncı kuruluşa da tepki gösteren Selahattin Baki, Fenerbahçe aleyhine olan pozisyonlarda yayıncı kuruluşun tekrar gösterim sayılarına bakılması gerektiğini söyleyerek, şunları kaydetti:

Fenerbahçe aleyhine olduğunda, Fenerbahçe'yi zor durumda bırakacak pozisyonlar neredeyse 10 kişi gösteriyor. Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinden ve Fenerbahçe profesyonellerinin bazı sıkıntılarını dile getirmek istiyorum. Karabük maçında tezahürat efekti veriyorlar. Golü yediğimizde eski teknik direktörümüzün adının zikredildiği bir tezahüratı canlı yayında verdiler. Bu hem Fenerbahçe'ye hem de mevcut teknik direktöre saygısızlıktır. Biz yayıncı kuruluşla yaşadığımız bu sıkıntıları diyalog yolunu seçtik. Onlara sıkıntılarımızı bildiriyoruz. Bu akşam bu sıkıntılara bir yenisi daha eklendi. Fenerbahçe ailesinin uyanık, ciddi ve dik durmasını istiyorum. Bize karşı oynanan oyunlar bitmemiş görünüyor.

"Hakemi iyi niyetli görmedim"

Serdar Aziz'in maç sonrası röportajında "Hakem bu maçı berabere bitirmeye gelmişti" sözleri sorulan Baki, şu açıklamayı yaptı:

Serdar Aziz ile konuşmadım. Ama takdir haklarının çoğunu Göztepe'den yana kullandı. Göztepeli oyuncuların hakkını yemek istemiyorum. Ancak ilk yarı enterasan bir uzatma dakikası verdi. 2. yarı 6 dakika verdi. Bana göre 6 dakikalık bir şey yok. Bu maç berabere olsaydı veya Fenerbahçe mağlup durumda olsaydı 6 dakika uzatmayacaktı. Hakemi iyi niyetli görmedim.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU